ĐILAS UHVAĆEN NA TAJNOM SASTANKU Evo sa kim lider Stranke slobode i pravde sklapa OPASAN dogovor! (FOTO)
Objektiv

 

Tajkun i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kupuje medije da bi mu postavljali podobna pitanja, a to potvrđuje i fotografija na kojoj su lider SSP i novinar Željko Ivanović.

Naime, na fotografiji se vidi Dragan Đilas kako sedi sa novinarom Željkom Ivanovićem dok dogovaraju kupovinu crnogorskog portala “Vijesti”.

Kupovinom medija Dragan Đilas pruža sebi priliku da odgovara samo i isključivo na pitanja koja njemu odgovaraju, a upravo večeras će se desiti njegov uigrani “spektakl”.

ĐILAS UHVAĆEN NA TAJNOM SASTANKU Evo sa kim lider Stranke slobode i pravde sklapa OPASAN dogovor! (FOTO)

Objektiv

 

 

Naime, Dragan Đilas će večeras upravo u crnogorskim Vijestima koje je kupio zajedno sa Draganom Šolakom davati intervju, a odgovaraće samo na pitanja koja je lično odabrao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Julija

30.09.2021 20:32

Covek bez stida i obraza, moze da potplacuje sta hoce, ali narod nikada nece da zaboravi koliko je Djilas ojadio ovu drzavi.

Мијо

30.09.2021 21:14

Ђилас је једно велико ђубре и један велики олош. Ово је права слика данашање опозиције они су једно велико зло.

Sava

01.10.2021 08:50

Ološ kakav je Đilas nema obraza da stane pred narodom i odgovori na sva pitanja narodu. Već podmuklo radi u korist sebe i svoje interesne grupe.

Zorana

01.10.2021 09:04

Šta reći o Draganu Đilas koji je pre svega jedna veliki lažov i prevarant, bez stida i obraza, može da potplaćuje koliko god hoće, ali narod nikada neće da zaboravi koliko je Dragan Djilas ojadio svoju državu.

Milan

01.10.2021 09:13

Đilas je čovek pun mrznje koji zeli da napakosti Srbiji!

Branko

01.10.2021 09:28

Đilas je pravo zlo ali narod je provalio ko je on zaravo!