Đilasove novine prizivaju haos i nasilje na ulicama Srbije
Alo!/Ognjen Radošević

 

Baljak je u razgovoru za pomenuti list rekao kako je Srbija na ivici građanskog rata, u kom reditelj Janko Baljak poziva studente sa Beogradskog univerziteta na "pobunu".

 - Devedesetih su reakcije univerzitetske javnosti bile neuporedivo intenzivnije. Univerzitet je bio centar otpora protiv režima Slobodana Miloševića - rekao je Baljak u svom intervju.

Đilasove novine prizivaju haos i nasilje na ulicama Srbije

Printscreen

 

 

Organizacije koje se navodno vode idejom o zašitit životne sredine i danas pozivaju na protest, želeći da po trećei put blokiraju Srbiju i život građana, onemogućavajući im da obave osnovne potrebe.

S obzirom na to da je država izašla u susret građanima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je iskoristio svoje ustavno pravo i vratio Skupštini loš Zakon o eksproprijaciji, kao i svoj politički uticaj na Vladu da izmeni sporne odredbe Zakona o referendumu i ne odobri zahtev Rio Tinta da deponijom zatrpa najplodniju zemlju uz Jadar.

Iz svega navedenog očigledno je da ne postoji ni jedan razlog za protest, izuzev želje Dragana Đilasa i njegovih pijuna da koriste nasilje s ciljem da se vrate na vlast.

Podsetimo, vođa pokreta “Odbranimo reke Stare planine” Aleksandar Jovanović Ćuta objavio je da će danas ponovo biti održani nezakoniti protesti najavljeni kao ekološki, s ciljem blokade auto-puta E75 u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zoran

11.12.2021 08:29

Izadji iz devedesetih debilu sada je 2022

Alexandar

11.12.2021 09:12

Pa oni mogu da kradu i pljackaju narod samo kad je haos i zato im to i treba.

Miona

11.12.2021 10:46

Zasto i dalje blokade? hoce DJilas da dokaze nesto ali mu ne ide nikako,provaljen je zajedno sa svim ovim protestima!

Milica

11.12.2021 12:01

Ljudi trebaju biti razumni i pribrani , i ne trebaju dozvoliti da se njime manipuliše!