LAŽ JE MARKANTNA CRTA EMIRA SULJAGIĆA Hvalio Mariniku i sa njom širio priču da su Srbi genocidni, a sad huška na rat!
Jutjub/ Gradska RTV Podgorica/ Newsmax Adria

Emir Suljagić, direktor memorijalnog centra Srebrenica, koji je posebno istakao kao promoterku kampanje da su Srbi genocidni potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, sada huška na rat i izmišlja priče o tome da se Srbima u BiH i RS, deli oružje.

Potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u zastupanju teze o genocidu Srba nad muslimanima u Srebrenici saživela se sa svojom laži toliko da je preko svojih saradnika i istomišljenika sa druge strane Drine i sama počela da se predstavlja kao žrtva.

Njeno ime se zbog velikih zasluga u prepoznatljivom narativu o Srbima kao genocidnom narodu našlo u izveštaju koji je objavio Memorijalni centar Srebrenica.

Iako ovakvo zanemarivanje bilo kakve istine deluje šokantno, situacija postaje jasnija kada se zna da je laž markantna crta jednog od saradnika na pripremi ovog izveštaja, direktora Memorijalnog centra Srebrenica Emira Suljagića.

Njegov lik i delo se svake godine oko 11. jula ističe u prvi plan, ali je ove godine šokantno raskrinkan kada je otkriveno da je njegov otac Suljo poginuo decembra 1992. kao pripadnik Armije RBiH, a da ga je sin sahranio u Potočarima kao žrtvu srebreničkog masakra.

LAŽ JE MARKANTNA CRTA EMIRA SULJAGIĆA Hvalio Mariniku i sa njom širio priču da su Srbi genocidni, a sad huška na rat!

Printcreen

 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading