Đilasovi mediji dali najveći dokaz objektivnosti Lovrekovićevog filma!
Alo

Na portalu "Direktno", koji je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, osvanuo je tekst sa naslovom "Čovek koji preti Đilasu i Mariniki hteo da veša Vučića".

U daljem tekstu je istaknuto da Tomislav Lovreković, autor dokumentarca po navodnoj narudžbini Aleksandra Vučića, u kom targetira političke protivnike naprednjačkog lidera kao neprijatelje Srbije, ne baš tako davno bio je i sam protiv politike svog aktuelnog gospodara, te se u jednoj emisiji privatne novosadske televizije pojavio u majici sa natpisom "Vučiću, pederu!" Ipak, to nije najgore, jer je Lovreković svojevremeno zapretio Vučiću da će da završi kao Benito Musolini, vođa fašističke Italije

Đilasovi mediji dali najveći dokaz objektivnosti Lovrekovićevog filma!

Printscreen

 

Naravno da Mariniki Tepić i Draganu Đilasu niko ne preti, a to što je Lovreković zaista Aleksandru Vučiću pretio vešanjem, iz svojih ekstremnih ubeđenja, to je dokaz da ga za ovaj film niko nije platio, da mu niko ništa nije sugerisao i da je njegov film vapaj da se prestane sa javnim medijskim streljanjem porodice predsednika naše države.

Đilasovcima očigledno smeta što istina o njihovom delovanju napokon izlazi na videlo, te sada ovakvim očajnim postupcima žele da ocrne one koji razotkrivaju njihove laži i spletke. Ovog puta ne samo da su sami sebe demantovali, već su uspeli i da dokažu kako je autor filma apsolutno u pravu.

Podsećamo, Lovreković je u filmu, između ostalog, otkrio i ko stoji iza konstantnih napada dela opozicije i medija koji se nalaze pod njihovom uređivačkom kontrolom, na predsednikovog brata Andreja, sina Danila, oca Anđelka, pa čak i ćerku Milicu i mlađeg sina Vukana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stevo

11.01.2022 21:41

Djilasovci ocito da ne biraju nacin da napadnu,blate,pljuju.To je njihov,stil,najjace oruzje