JELIĆ PORUČIO GOJKOVIĆU Nemoj širiti laži o meni, a ja neću istinu o tebi!
Foto: Alo.rs

 

- Iza svega stoji Vladimir Jelić iz Novog Sada uz čije ime se vezuje 20 krivičnih prijava (uglavnom iz sfere privrednog kriminala), s nekoliko najbližih saradnika koji su se enormno obogatili, dok smo mi iz svojih džepova izdvajali novac za stranku - rekao je Gojković i između ostalog dodao da je izdaju kuma doživeo emotivno.

Na ove Gojkovićeve izjave ubrzo je stigao Jelićev odgovor.

- Nikada nisam ništa loše rekao niti izjavio o mom kumu i bivšem stranačkom kolegi Žiki Gojkoviću, pa neću ni sada iako je izneo puno neistina u vašem cenjenom listu, optuživši me da imam 20-ak krivičnih prijava. Da li se ti postupci protiv mene vode ili ne, veoma je jednostavno proveriti u nadležnom tužilaštvu, upućivanjem zahteva za pristup informacija od javnog značaja. To možete učiniti i vi novinari, ali i svaki drugi građanin koga ta informacija zanima. Iako će odgovor tužilaštva na to pitanje biti negativan jer je to jedina istina, ja svog kuma neću tužiti za klevetu - rekao je Jelić.

Kako je istakao, nije tajna da je on Žiki Gojkoviću više puta rekao lično, a ne pred drugima, zbog čega je bolje za stranku da je vodi Vojislav Mihailović, unuk Draže Mihailovića, nego on.

- Da je to i zaista tako, potvrđeno je i na Izbornoj skupštini POКS 3. januara u Beogradu, koja je bila tri puta brojnija od one održane u Topoli, a u organizaciji grupe okupljene oko Žike Gojkovića. Ovom prilikom javno pozivam moga kuma da odustane od širenja laži o meni preko medija i među našim prijateljima, a zauzvrat ću ja prestati da širim istinu o njemu - zaključio je Jelić.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading