PRLJAVA IGRA ĐILASOVACA Najveći problem Beograda je spomenik Stefanu Nemanji, treba očistiti i ukloniti sve simbole državnosti! (VIDEO)
Alo! Ilustracija

Đilasovci bi da sklone spomenik Stefanu Nemanji u Marinkovu baru, a Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković se javno hvali da ne voli taj spomenik i da bi ga rado uklonio na širu teritoriju grada ili pak u srce Srbije.

Očigledno je da za Marinikinu koaliciju Beograd ne sme biti srpski grad i iza ove podmukle priče da se spomenik stavi negde u “srce Srbije” zapravo se krije prljava igra da se nas glavni grad očisti od svih simbola srpske države i državnosti.

Ne sumnjamo da će naredni korak Marinikine koalicije biti da se u grad vrate Zagrebačka i ostale ulice za kojima pati ova koalicija.

Ujedinjena Srbija danas je predstavila svoj trio za predstojeće izbore - Mariniku Tepić, Zdravka Ponoša i Vladetu Jankovića, a njihov jedini program koji su ovim potvrdili jeste rušenje!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Prevazislo

02.02.2022 14:52

Prljava igra? Ovi ljudi imaju mnogo veliki posao treba sve lose sto je uradjeno, poseceno, unisteno ukljucujuci i mladost Srbije koja je proterana vratiti u zivot. Svu srecu im zelimo

Đurđa

02.02.2022 16:30

Ko nas je zasuo ovim ljudima? Kao osiromašeni uranijum.

Maja

02.02.2022 18:39

Đilasovci pokazuju koliko im sve smeta što sadašnja vlast uradi. Sva sreća pa nemaju tu mogućnost da bilo šta izmeštaju i premeštaju. Samo pronalaze zamerke! A šta su oni učinili za svoju zemlju dok su bili na vlasti?

Deki

02.02.2022 20:50

Problem su oni. Jer njima smeta sve sto je dobro uradjeno za Srbiju. A nasli su se kai praistorijski mamuti

Milan

02.02.2022 21:41

Spomenik Stefanu Nemanji je vrlo lep i postao je jedan od simbola našeg grada. Nešto čime naš grad može da se ponosi. Svakako kvalitetno umetničko delo sa bitnom simboličkom porukom.

Ljiljana

17.02.2022 10:03

Opametite se jednom zar nevidite da vas necemo vi niste dosledni nit Srbije nit Srbskog naroda i nikad necemo da dozvolimo da vi vodite nasu zemlju koju je Vucic podigao na noge i povratio mlogo toga sto ste vi olosi unistili