KEŠELJ KROZ OSMEH REKAO ISTINU Ne sanjam ujedinjenje sa Republikom Srpskom, moji snovi su mnogo veći jer smo svi mi Srbi
Foto: Printscreen/Youtube

Dvojica sagovornika su na početku govorila o sportu i košarci, da bi se kasnije dotakli i politike, s obzirom na to da će se Kešelj naći na izbornoj listi Srpske napredne stranke.

Govoreći o ulasku u politiku, sagovornik Vladimir Đukanovića naglasio je da je to učinio zato što mu je Srbija na prvom mestu, a ne iz bilo kog ličnog interesa.

- Meni je Srbija na prvom mestu i svaki njen interes, napredak i boljitak je nešto što bi mene učinilo srećnim. Tako da svaku pobedu na tom nekom planu ja doživljavam kao ličnu. Šta god mogu da doprinesem i kako god mogu da pomognem da se makar za jedan korak nešto pomeri napred – tu sam - jasan je Кešelj.

Naglašava da je Srbija jedino što imamo i da treba sve da uradimo da je zaštitimo i učinimo boljom.

Podrška za sigurnost

Upitan kako gleda na sve što država čini prema Кosovu i Metohiji, Đukanovićev gost odgovara:

– To je jedan od razloga moje podrške – da svaki Srbin gde god se nalazio oseti brigu svoje države prema njemu, da li on živeo na Кosovu i Metohiji, da li živeo na području Crne Gore ili negde u dijaspori, da oseti da uvek ima neku stabilnost i sigurnost u svojoj kući, u Srbiji.

Na pitanje da li vidi da Vučić uliva tu sigurnost, Кešelj je odmah odgovorio: „Da.”

Na pitanje da li sanja ujedinjenje Srbije i Republike Srpske Marko Kešelj se nasmejao i rekao:

- Ovo je jedno baš političko pitanje, ali ću da odgovorim da ne sanjam. Moji snovi su mnogo veći. Svi smo mi Srbi!

  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading