POLITIČKI ANALITIČAR SE UPLAŠIO OPOZICIONE OSVETE Vukadinoviću prpa od Đilasa i Marinike!
Foto: Youtube/Printscreen

Iako je delovalo da Vukadinović ume da se nosi sa tim napadima u kojima je prednjačila Marinika Tepić, potpredsednica SSP-a, ipak je podvio rep i naprasno objavio novo istraživanje.

Ili su građani za samo pet dana iznenada promenili mišljenje, u šta je veoma teško poverovati, ili je Vukadinović iz straha odlučio da obrne ćurak, kako bi se zaštitio od svakodnevnih  napada.

Tako je on, samo pet dana nakon što je objavio istraživanje koje pokazuje da bi Đilasov kandidat na predsedničkim izborima dobio samo 7,6 odsto podrške birača, odlučio da objavi rezultate istraživanja koja se tiču izbora u Beogradu, kojima, svima je jasno, pokušava da se „opere“ kod lidera SSP-a.

Kako piše opozicioni list „Nova“, istraživanje „Nove srpske političke misli“ pokazalo je da građani navodno misle da je za Beograd bolje da dođe do promene vlasti. Đorđe Vukadinović je za ovaj list rekao da opozicija ima šanse da sruši vlast u Beogradu i naveo da je za opozicione stranke ključno da birače koji ne znaju za koga da glasaju izvedu na birališta.

POLITIČKI ANALITIČAR SE UPLAŠIO OPOZICIONE OSVETE Vukadinoviću prpa od Đilasa i Marinike!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Stavka „opozicija, ne znam za koga“ ima čak 14,9 odsto, a to je kategorija birača u opozicionom korpusu za koje se sigurno ne zna da li će izaći na izbore i za koga će glasati. Oko njih će se voditi bitka - naveo je Vukadinović, verovatno se nadajući da se će mu Đilas sada oprostiti prethodna istraživanja, te da ga Marinika Tepić više neće optuživati da je „na zadatku“ i da „radi za vlast“.

Narodni poslanik Dragan Šormaz ističe da Đorđe Vukadinović uvek igra neku igru.

- A kada je u igri Đilas, onda je uvek u to uključen strah i interes! On samo na taj način funkcioniše - zastrašivanje, pretnje, manipulacija, kupovina... Đorđe Vukadinović želi da bude i analitičar, ali i političar. Drugi analitičari to ne rade! Zato je igrao razne igre, poput one sa vlaškom listom, pa DSS ali ne kao član, sada igra sa Đilasom! Ništa novo - rekao je on za Alo!.

Orlić: Ovim ekspertima
nema ko se ne smeje!

Potpredsednik SNS-a Vladimir Orlić ističe da Đilasove redovne pretnje svakome ko objavi istraživanje koje bahatom tajkunu nije po volji - očigledno kod nekih daju rezultate.

- Ono što je komično u celoj priči: čak i sada, kad bivšem režimu naknadno „poprave“ rejting, glavna poruka i zaključak „istraživanja“ im glasi da nemaju nikakve šanse nigde sem u Beogradu, a u kom će da „pobede“ samo uz jedan mali uslov... A to je da za njih glasaju oni koji ne žele za njih da glasaju. To je toliko genijalno, da istraživanja rejtinga posle ovoga više nikad neće biti ista - na čitavoj planeti. Ovim ekspertima nema ko se ne smeje danas. A Đilas slobodno neka trlja glavu kad vidi za kakve gluposti plaća - za bolje i nije - zaključio je Orlić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading