SRBIJA BILA NA IVICI BANKROTA Velika kriza drmala planetu, bližili su se izbori, a onda su Tadić i Dinkić rešili da potope svoju državu zarad još malo vlasti...
Foto: Twitter/printscreen

Bivši režim predvođen Demokratskom strankom doveo je Srbiju na ivicu bankrota, a katastrofalan scenario sprečio je aktuelni predsednik Aleksandar Vučić.

Kako sada i sami priznaju, Milan Ćulibrk i Danica Popović koji zdušno podržavaju opoziciju, odluka Tadića i Dinkića o povećanju penzija 2008. godine pred izbore, napravila je haos u srpskoj ekonomiji.

- To je bio jedan od ključeva koji su otvorili vrata pakla. To Tadićevo povećanje ne da je bilo predizborno, ono je bilo usluga da bi ostali na vlasti - rekla je Popović.

Očigledno da građani Srbije još ne znaju ni delić onoga što je vlast predvođena Tadićem, Đilasom i Jeremićem uradila i bila spreman da uradi samo zarad opstanka na vlasti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

16.02.2022 11:06

Taj Dinkic je belosvetska bitanga i treba ga smestiti u zatvor pod hitno

Dragan

16.02.2022 18:07

@Vesna - Pa nije samo Dinkić tu su i ostali koji su bili u istoj klapi. Tadić ,Đilas pa znaći sva trojica su svetske budale i treba ih pohapsiti. Dinkić se nafatirao para i povuko a ova dvojica se isto nafatirali ali im dupe zinulo za još.