SRBIJO, EVO ZA ŠTA GLASAŠ, DVA PLANA I SAMO JEDAN IZBOR Danica Grujičić: Srbija će imati najbolje zdravstvo na svetu; Zdravko Ponoš: Srbi počinili genocid u Srebrenici
Printscreen

Danica Grujičić je podsetla i na rezultate koji su postignuti u oblasti kojom se bavi i najavila da bi Srbija uskoro mogla da postigne jedan od najboljih sistema zdravstvene zaštite na svetu.

- Sve ono što je urađeno poslednjih godina u zdravstvenom sistemu Srbije je nešto što zaista obećava da uskoro možemo da imamo najbolji zdravstveni sistem, ako ne u svetu, onda bar u Evropi.

Ono što nas čeka jeste da nastavimo tim putem. Nabavka opreme, izgradnja novih bolnica, ali ono što je najvažnije - reforma primarne zdravstvene zaštite.

Približiti lekara opšte prakse stanovništvu i učiniti sve da on čuje one potrebe koje su neophodne - rekla je Grujičić.

Zdravko Ponoš predstavio svoj program

Na drugoj strani, kandidat Marinike Tepić i Dragana Đilasa za predsednika Zdravko Ponoš obećao je vrlo fleksibilan stav prema ulasku Srbije u NATO pakt koji je ubijao srpsku decu i nametanje krivice za navodni genocid u Srebrenici Srbiji i srpskom narodu.

Takođe, Zdravko Ponoš nije zaboravio ni Srbe u Republici Srpskoj. Njima je poručio da im je glavni grad Sarajevo, a Đilasovi mediji sa oduševljenjem su dočekali najavu sankcija Miloradu Dodiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Radisa

18.02.2022 18:37

Toga izdainika Srpskog Naroda molim sve Srbe da ne glasaju za njega .Tore placenik Zapada i Albanske mafije .

Bravar

19.02.2022 09:29

Ponos je izdajnik i cisto zlo, gde ce mu dusa nego u pakao.