ŽENI POZLILO, VUČIĆ REAGOVAO: Pomerite transparente, da mogu da dišu ljudi! (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo.rs

Nakon Kaća, Bačke Palanke i Kucure, predsednik Vučić stigao je i u Čurug.

Veliki broj građana okupio se u centru Čuruga da dočeka predsednika Aleksandra Vučića.

On se obratio okupljenom narodu, i govorio o planovima za predstojeće izbore.

– Ovaj ceo put od Novog Sada moramo da uradimo, 12 kilometara regionalnog puta. To je oko dva i po miliona evra investicija. Magistralni cevovod je važan da se uradi. To ćemo da završimo, da mogu deca i mladi da koriste vodu kako dolikuje. Važno je da radimo auto-puteve Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad. Veoma brzo planiramo da krenemo u izgradnju, u tom slučaju se cela opština Žabalj, kao i Čurug otvaraju za dolazak novih investitora. Verujem da ćemo uspeti da dovedemo jednog od ozbiljnih investitora na opštinu Žabalj. A to znači nova zaposlenja, a to predstavlja život. Borili smo se sve ove godine, nismo uspeli u svakom mestu da stignemo da dovedemo novog ivnestitora, ali uspećemo u budućnosti, rekao je Vučić.

– Hoću da dođem ponovo u Čurug i da vas pitam “jesmo li uradili ono što smo obećali i jeste li vi zadovoljni time što smo uradili” – istakao je Vučić.

On je rekao da izbori nisu igra, a da država nije igračka.

– Nadam se da razumete težinu pozicije u kojoj se naša zemlja nalazi. Posvećenost, odgovornost i ozbiljnost su ključne reči. Da izbegnemo jedanput sukobe. Ja nemam šta da kažem političkim protivnicima. A vi sami odlučite šta je najbolje za našu decu i nas. Ko može da sačuva mir i uradi pravu stvar. Izbori nisu igra, država nije igračka – naglasio je Aleksandar Vučić.

- Vidim mnogo roditelja sa decom. Ovi izbori su pitanje šta ćemo ostaviti našoj deci. Da izbegnemo sukobe i mlade ljude naučimo odgovornosti. Ja neću držati zapaljive govore o političkim protivnicima. NJihova dela govore za njih, a o nama govori sve što smo uradili. Sami vidite ko čuva stabilnost i mir. Izbori nisu igra, niti je država igračka - rekao je Vučić.

ŽENI POZLILO, VUČIĆ REAGOVAO: Pomerite transparente, da mogu da dišu ljudi! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

 

On je ispričao i jednu anegdotu o prethodnim izborima, i biračkom mestu u Libanu, gde su naši mirotvorci.

- I dobili smo većinu glasova, ali je nekih 30 odsto dobio onaj Beli. I pitao sam se zašto je to tako, prihvatio sam kritiku i trudio sam se da radim bolje. Ali danas to ne smemo da radimo. Danas se neodogovornost skupo plaća. Moramo da pokažemo da smo posvećeni i ozbiljni. Da čuvamo naše interese, da ne zatvaramo naše veze sa Rusijom, ali i da znamo kakve probleme imamo ako ostanemo jednostrani - naveo je predsednik.

Vučić kaže da mu je neshvatljivo da neko pokušava da izbriše Dostojevskog i Čajkovskog.

- O kome ćete da učite decu. Hoću da zemlju izvučemo iz te sveopšte histerije. I da naši ljudi razumeju da imamo samo jednu zemlju. Jednu jedinu Srbiju, i o njoj moramo da brinemo, i da je sklonimo iz sveg ovog ludila. Vodite računa o tome - rekao je on.

Predsednik kaže da pravi domaćin uvek ima nešto odvojeno, i da u Srbiji neće biti gladi niti nestašice energenata.

- Kada sam išao kod Putina, rekao sam da ne mogu da prihvatim cenu od 400 dolara pona 1000 kubnih metara, a sada bih prihvatio oberučke. Sada je cena četiri puta veća. Država je dovoljno jaka da preuzme teret na sebe. Ali želim da shvatite kakva je situacija. To nam sve otežava poziciju. Isti je slučaj sa naftom. Mi nemamo naftu u Srbiji, i zavisimo od svetskog tržišta. Čekamo i gledamo da li će da zabrane Rusima. Ako to urade, zvaću Šeika Mohameda i druge prijatelje da ih molim da Srbija to dobije - kaže on.

ŽENI POZLILO, VUČIĆ REAGOVAO: Pomerite transparente, da mogu da dišu ljudi! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

 

U jednom trenutku, ženi je pozlilo, pa je predsednik reagovao:

- Pomerite transparente, da mogu da dišu ljudi. Ima ovde lekara. Biće sve u redu, ne brinite ljudi. Bravo za gospođu, već joj je bolje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading