HEJTERIMA U INAT U novom izbornom spotu predsednik SNS se šali na svoj račun i šalje jaku poruku: Vučić s rezultatima iskočio iz frižidera
Alo

 

I zaista, sigurni smo da njima nije smešno, jer svaki novi Vučićev spot u kojem se pominje sve što je izgrađeno i otvoreno u Srbiji pokazuje kakva je to drastična razlika u odnosu na period do 2012, kada su njihovi politički favoriti vladali zemljom.

SNOVI KAO GRANICA

Da krenemo, ipak, od samog spota.

Na početku, trudnica i njen suprug na televiziji vide Vučića. „Joj, evo ga opet ovaj“, kaže suprug. „Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči“, dodaje žena. Ona potom otvara vrata frižidera iz kojeg izlazi Vučić. „Oprostite, ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Puno je toga ostalo da se napravi, potrebno nam je još puteva, pruga, fabrika. Ako se ne varam, dobili ste i subvenciju za rešavanje stambenog pitanja. E, kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što pre. Do tada, upamtite, ako ostanemo ujedinjeni s tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi“, govori Vučić, i vraća se u frižider. Na kraju suprug pita trudnicu da li je stavila pitu u rernu, na šta ona odgovara: „Hvala ti, ali nemoj, molim te, iz rerne“, aludirajući da bi Vučić mogao i odatle da iskoči.

Svi (dobronamerni) koji su odgledali ovaj spot, baš kao i prethodne, od kojih je najveću pažnju izazvao onaj na stadionu sa porukom „pogledajte semafor“, saglasni su da je ovo nešto originalno, dosad neviđeno na političkoj sceni Srbije.

Kako za Alo! kaže producent, reditelj i glumac Lazar Ristovski, ovo je hrabro i duhovito.

HEJTERIMA U INAT U novom izbornom spotu predsednik SNS se šali na svoj račun i šalje jaku poruku: Vučić s rezultatima iskočio iz frižidera

Alo

 

 

- Samo čovek koji je siguran u sebe, iza koga stoji biografija, može da se šali na svoj račun. Očekujem pojavljivanje iz rerne. Ha, ha - rekao nam je kroz smeh Ristovski.

IZNAD OČEKIVANJA

Reditelj Dragoslav Bokan konstatuje da je u žanru duhovitih spotova ovaj ubedljivo najbolji kada je reč o kampanjama Aleksandra Vučića.

- Vučić se u spotu poigrava s najbrutalnijim ismevanjima na svoj račun bez trunke zlobe i osvetoljubivosti. Time dokazuje i da je demokratski političar koji ume da prihvati šalu na svoj račun, ali i neku vrstu hrabrosti da izađe iz frižidera, pa čak i u fenomenalnom kraju tog spota da se pomene i rerna. Iako nisam poseban ljubitelj ovog žanra u političkom marketingu, ovo je stvarno bilo iznad svih mojih očekivanja i, ako sam se na neku reklamu nekad nasmejao, onako zdravo i bez zadnjih misli, to je bilo na ovo. U odnosu na ostalo, ovo je remek-delo - ističe Bokan za naš list.

Zasad najgledaniji spot na stadionu

 

Na televizijama je zasad emitovano sedam zvaničnih SNS spotova. Najviše pažnje izazvali su oni u kojima se pojavljuje Aleksandar Vučić. Pre ovog s frižiderom, najgledaniji je bio spot na stadionu (pogledajte semafor), a iza njega onaj u kojem majstor popravlja autobus dok putnici negoduju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nemnja

17.03.2022 10:19

Vučic je uvek spreman za salu pa i svoj račun, ali rezultati su biti!

Njanja

17.03.2022 10:51

Bas tako hejterima u inat bravo za predsednika Vučića svaka čast 🙌

Marina

17.03.2022 11:52

Spotovi predstavljaju sve ono sto je uradjeno i koliko je nasa zemlja napredovala.

Petar

17.03.2022 12:19

Spotovi pored toga što prikazuju koliko je uradjeno imaju i šaljiv karakter u ovim teškim vremenima. Malo šale nije na odmet.

sasa

17.03.2022 13:37

Originalan je spot i salje nam jasnu poruku,sta je sve uradjeno i sta ce se tek uraditi u nasoj zemlji.Do pobede 3.aprila

Marko

17.03.2022 15:59

Meni je ovaj spot toliko simpatican da sam ga nekoliko puta gledala. Kreativno, istinito, mastovito. A i covek je u pravu, sve ce uraditi da bi pomogao Srbiji.