NI SLOVO O SRPSKIM ŽRTVAMA Čanak na godišnjicu agresije retvitovao - Mi smo NATO!
Printscreen

Situacija sa licemernim stavovima u Srbiji nije mnogo bolja, a društvene mreže (najblaže rečeno) ukazuju na to da u neke političare u Srbiji ne treba ozbiljno slušati kada pričaju o žrtvama rata i ne treba verovati njihovim krokodilskim suzama.

Tako je npr. Nenad Čanak, koji redovno za godišnjicu zločina o Srebrenici daje izjave o navodnom "genocidu" i tvrdi kako žali žrtve, nijednu objavu na društvenoj mreži Tviter nije posvetio godišnjici NATO agresije na SRJ, iako je vrlo aktivan na ovoj mreži. Čanak nije želeo da osudi zločinačku agresiju zapadnih sila, a ista situacija se desila na nedavnu godišnjicu pogroma na Kosovu i Metohiji kada je takođe čutao kao zaliven. 

Da sve bude još gore, Čanak je retvitovao objavu koja ima tag "Mi smo NATO" na kojoj se nalazi fotografija crnogorskog diktatora Mila Đukanovića.

Čanak, takođe, ne propušta priliku da kritikuje rusku vojnu intervenciju u Ukrajini i da žali za ukrajinskim žrtvama, iako svaka nevina žrtva zaslužuje jednak tretman.

NI SLOVO O SRPSKIM ŽRTVAMA Čanak na godišnjicu agresije retvitovao - Mi smo NATO!

Foto: Printscreen Twitter @XXLTulip

 

Isto tako, o Ukrajini se na Tviteru redovno oglašavaju i Aleksandar Olenik i Balša Božović. Ipak, 23. godišnjici NATO agresije nisu posvetili nijednu objavu na Tviteru.

Da li sve žrtve zaslužuju jednak tretman? Gotovo svako bi odgovorio na ovo pitanje sa "da", ali kad čitate između redova, shvatite da ne misle svi ono šta govore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
patriota

25.03.2022 17:59

Srbofob Čanak je uvek bio i ostao djubre.