ZA NJIH ZAKON NE VAŽI Ovakvo brutalno i namerno kršenje izborne tišine od strane opozicije je nezabeleženo! Šta bi bilo da je vlast ovo uradila?
Foto: Printscreen

Za njih zakon ne važi!

Najpre su, N1 i Vuk Cvijić (NIN) baš u izbornoj tišini odlučili da govore o navodnom izvozu oružja u Ukrajinu pritom optužujući Vučića da laže, da je "pobrkao, da prikriva...", znajući da Vučić ne sme da im odgovori zbog zakona kog se N1 ne pridržava!

N1 GAZI PREKO IZBORNE TIŠINE! (VIDEO) - Alo.rs

Zatim je, Jelena Obućina, najpoznatija po tome što ispija kafe sa tajkunima, priznala je da je namerno "tempirala" da njena knjiga, sa političkim sadržajem, izađe baš na početku izborne tišine

Jelena Obućina objavila knjigu u vreme predizborne tišine - Alo.rs

ZA NJIH ZAKON NE VAŽI Ovakvo brutalno i namerno kršenje izborne tišine od strane opozicije je nezabeleženo! Šta bi bilo da je vlast ovo uradila?

Foto: Printscreen

 

Potpisnike jedne političke grupacije lažno predstavljaju kao nezavisne javne ličnosti i krše zakon!

 

Vrhunac predstavlja to što su osvedočene autošoviniste nahuškali da zovu ljude da glasaju "za pravu stranu" iako narod, srećom, dobro zna koja je strana za njih "prava" i za koga agituju.

Lažni humoristi, pajaci, moralisti i medijski zabavljači bahatog tajkuna, protivzakonito i brutalno se iživljavaju i smeju državi i narodu, protiv koga su uvek i na svakom mestu.

Podsmevaju se crkvi, herojima, zdravom razumu, priznaju nepostojeće genocide u naše ime, dok pune svoje džepove novcem otetim od građana Srbije u vreme dok je zemlja nekažnjeno opustošena.

Šta bi se desilo da vlast ovako brutalno ili čak u mnogo manjem obimu krši izbornu tišinu? Letele bi glave! Da se oni pitaju verovatno bi spremili vešala na Terazijama, pa bi sami sudili i presuđivali.

Spremili su žute trake za sve koji ne misle kao oni, a to je velika većina, a oni će, kako misle, da određuju ko je elita, ko pismen, prebrojavati zube i koeficijent inteligencije.

Svesni su da nemaju nikakve šanse na izborima, da će ih građani Srbije poniziti i pokazati gde im je mesto, u mračnom ćošku istorije. 

"Nezavisni" ujedinjeni protiv zakona i normalne Srbije, nemaju narodu da ponude ništa osim mržnje, haosa, mizerne plate i života bez budućnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
pera

02.04.2022 12:23

Treba da se stide , ovog naroda , znaju da krse zakon , a neznaju da pokazu svoje programe , naravno da ih nemaju , nego imaju nameru da prave haos , haos im bio u kuci i u glavi.

db

02.04.2022 12:26

Krše ali nemaju nikakav uticaj . Pomenuti su minorni deo dela srpskog naroda koji ima opozicione ambicije .Godinama bezuspešno slede neku nikome prepoznatljivu političku ideju , čiji je jedini cilj lično dobro ličnosti koje su u ovom članku istaknute.

Milutin Ratkovica

02.04.2022 14:12

@db - Imaju oni ideju,da bez izbora dodju do vlasti kako bi nesmetano pljackali drzavu i narod.

Matko

02.04.2022 12:50

Pa pustite ih, od ponedeljka kada se zbog krize u evropi krene sa štednjom njihovi mediji će biti ugašeni od njihovih vlasnika zato što neće moći da ih finansiraju, pa ću da ih vidim sta ce tada da rade

Drago

02.04.2022 12:53

Ako, pustite ih, što su glasniji i prisutniji na ovakav način, rade u korist Vučića.

Savo

02.04.2022 13:09

Nije trebalo dozvoliti stranim TV stanicama da emituju u Srbiji kao BBS , N1 i sl.

Vesna

02.04.2022 13:15

MORALNE LJUSTURE Ne znaju za sramotu.

Janko

02.04.2022 13:50

Sram da vas bude olosi nenormalni.pa vas zato niko i ne gleda jer ste skroz bezveze sramote jedne.

Ruzica

02.04.2022 14:14

Gde je REM i ostali nadlezni koji su zaduzeni za kontrolu postovanja izborne tisine?

Glasač

02.04.2022 14:35

Kolikoje meni poznato postoji zakon po kojem se kažnjavaju svi oni akteri koji narušavaju predizbornu tišinu,zašto onda RIK ne izađe javno da nam svaki dan kaže ko je narušio to pravilo i sa kojom svotom je kažnjen,to narod sada želi da zna,zašto ovi iz RIK-a ćute,znači da se svrstavaju na jednu stranu,nisu nepristrasni.Dali treba da čekamo da izbori prođu i onda neka državna istanca posmenjuje ceo RIK i pohapsiih.