Miša Vacić nakon osvojenih 0,9 na izborima: MOJE VREME TEK DOLAZI!
Foto: Youtube/Printscreen/Novo jutro

- Čak 34. 000 ljudi je glasalo za našu politiku, naravno da sam zadovoljan. Rezultat bi bio još bolji da smo imali parlamentarnu i gradsku listu, ali smo se svesno žrtvovali. Ovim rezultatom smo pokazali da smo ozbiljni činioci na političkoj sceni i pojačali svoj koalicioni kapacitet za neke buduće izbore, a kako se čini, nećemo ih dugo čekati. Mnogi, naročito levo-liberali potcenjuju moj rezultat i tih 1%. Neki to rade zlonamerno ili iz straha. Boje se više Vacićevih 1% nego Vučićevih 58% - navodi Vacić, ističući da će nastaviti da jača stranačku infrastrukturnu mrežu.

- Želimo do tada da budemo sigurni da svoje glasove nećemo presipati političkim protivnicima kao što su na ovim izborima učinili Šešelj i Radulović.

Vacić je podsetio da je pre raspisivanja izbora pozivao na jedinstvenu patriotsku listu, koja bi mogla da ima 20 odsto glasova i koja bi bila druga snaga posle SNS.

- Nažalost, druge stranke koje se smatraju patriotskim nisu imale razumevanja i umesto sa jednom, izašlo se sa pet lista. Srpska desnica nije želela da bude šesta lista i da učestvuje u rasipanju glasova. Evo ponovo, evo i nakon izbora apelujem na sve patriotske stranke i koalicije da pokušamo da se dogovorimo i da, ako već ne žele da oformimo jedan veliki patriotski blok, makar budemo na vezi i da delujemo sinhronizovano i koordinisano. Za Srbiju predstoje teška vremena. Sada je više nego jasno koliko je potreban jedan jedinstven patriotski blok. Kad, ako ne sad - zaključio je on.

A. DIMITRIJEVIĆ

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading