"Nema ulja? Nema maski? Nema respiratora? Nema vakcine? – ‘Alo, Vučiću": Makedonac objasnio šta je njegova zemlja dobila od Srbije, a šta od NATO
Tanjug

Na Tviteru je osvanula objava jednog korisnika iz Severne Makedonije koja je privukla pažnju svima.

Srbija, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u teškim i kriznim vremenima tokom pandemije koronavirusa dostavljala je Severnoj Makedoniji vakcine i respiratore, kao i maske.

Takođe, sada kada u Evropi vlada nestašica ulja i brašna, Severna Makedonija je u nama pronašla veliki oslonac, te od nas i u ovoj kriznoj situaciji traže brašno i ulje, a predsednik Vučić je rekao da će ih, s obzirom na to da Srbija ima dovoljnu količinu i da nema problem sa osnovnim životnim namirnicama, isporučiti.

Ovim tvitom korisnik je objasnio da uvek kada je teško, Severna Makedonija traži pomoć Srbije, a naša zemlja joj je velikodušno ne uskraćuje.

Potom se osvrnuo na NATO i naveo kako je od njih, za razliku od Srbije, Severna Makedonija dobila samo nepriznavanje, ponižavanje i blokiranje.

– Nema ulja?
– ‘Alo, Vučiću.
Nema maski?
– ‘Alo, Vučiću.
Nema respiratora?
– ‘Alo, Vučiću.
Nema vakcine?
– ‘Alo, Vučiću.

A šta smo dobili od naših istočnih suseda i NATO saveznika?

– Nepriznavanje, ponižavanje i blokiranje – glasi objava ovog korisnika iz Severne Makedonije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ilija

20.04.2022 15:51

Srbi i Makedonci su bratski narodi. Za vreme bombardovanja 1999. bio sam u Skoplju i na svakom koraku sam imao pomoć, saosećanje i ljubav Makedonaca prema Srbima. Balkan Balkancima. Dole NATO.

Nevena

20.04.2022 17:17

Србија и њено руководство на челу са Вучићем, је доказало и показало да нам не мањка човечност и хуманост !

Zeljko

20.04.2022 23:34

Poenta je što Vučić i Srbija nisu tražili ništa zauzvrat od Makedonije osim prijateljstva i dalje saradnje, koliko imamo dajemo. Dok NATO i SAD samo ucenjuju.

Jovana

21.04.2022 07:53

To je živa istina. Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem je uvek pomagala svima.