BOLESNA PROPAGANDA PROZAPADNIH MEDIJA Prvo Putin "nema vremena" za Vučića, par dana kasnije - totalni rikverc! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Nova S

Za samo četiri dana, priča Jelene Obućine, voditeljke i, valjda, spoljnopolitičke analitičarke, promenila se u potpunosti.

Podsećamo, pre samo pet dana, ona je u uvodnom segmentu emisije govorila o poseti predsednika Srbije Aleksandru Vučiću Davosu. 

Kako je navela, dva dana u Davosu bilo je "dovoljno da se predsednik vrati na evropski put", kao i da srpski gasni ugovor sa Rusijom "ističe, a Putin ladi, ima preča posla".

Samo četiri dana nakon ove ekspertske analize, Obućina se ponovo oglasila juče, tako propustivši sjajnu priliku da se pokrije ušima i ćuti.

 

 

Ovaj put, priznala je da je došlo do telefonskog razgovora predsednika Vučića i Putina, uz pitanje "koliko će nas taj razgovor koštati", usput ipak dodajući da nas gas neće skupo koštati.

Nije to mišljenje Obućine - ona samo ponavlja ono što joj je rečeno. Ipak, građani Srbije se sve više uveravaju u bolesnu, šizofrenu propagandu prozapadnih medija, kojima ne valja bilo koji potez vlasti.

Zajednički činilac? Mržnja prema Aleksandru Vučiću i rezultatima koje postiže.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Nikola

30.05.2022 10:10

Da sam na njenom mestu dao bi otkaz i više nebi radio taj posao.

Broz

30.05.2022 10:14

Da, danas kažu da je umro, hahaha, da ga dvojnici menjaju, hahahaha, joj ako vam ustanem?!?!?!

Nebojsa

30.05.2022 10:15

Vidite da iz nje zlo viri cela iskrivljena zubici kao u misa a mozak muve.

Miroo

30.05.2022 10:18

Jelenu kao voditeljku treba ignorisati,a nalogodavca ili ti vlasnike kuća informisanja javno prizivati i utuviti im u glavu da oni nisu vlasnici i nosioci politike. Treba im podvući da su oni samo prenosioci i to ne iskrivljenih događaja i i događanja pa tako i ovih političkih. Naravno svi imaju pravo na svoje mišljenje to je u redu ,ali obavezno ime autora, da nam se ne nameće kao stav većine ili većeg broja građanstva

Maja

30.05.2022 10:54

Da li oni misle da je narod glup da poveruje u njihove lazi?

Kalesu

30.05.2022 11:22

Kao i u svakoj privatnoj firmi, moraš kako gazda kaže ili traži drugi posao. E, sad, kada još i gazda dobro plaća, pljunućeš i sebi u oko, ako treba.