POKRET SOCIJALISTA Protesti kvazi ekologa i huligana namenjeni isključivo rušenju Novog Sada
Pokret socijalista

"Još jednom se pokazalo da ovde nema reči o ekologiji i da su protesti na kojima se zlostavljaju građani Novog Sada namenjeni isključivo da bi se rušio grad. Pokret socijalista Novog Sada najoštrije osuđuje kvazi ekologe i huligane koji prete smrću gradonačelniku Novog Sada i koji su večeras još jednom dokazali da će uništiti sve što im se nađe na putu, bilo da je to izlog Srpske napredne stranke ili državna zastava Republike Srbije.

Đukanović: Danas je grupa besposličara istinski pokazala koliko mrze Srbiju - Alo.rs

Očigledno je da bi se oni da su na vlasti sa svojim neistomišljenicima obračunavali fizički, pa čak ih i uklanjali fizički. Ne sumnjamo da će organi reda privesti sve one koji uništavaju tuđu imovinu, koji prete smrću drugima, jer misle različito i rade u najboljem interesu svojih sugrađana.

Ujedno još jednom tražimo da se LSV izbaci iz gradske vlasti, jer su upravo oni podržali i podržavaju divljaštvo u našem gradu tako što su podržali lažne ekologe i huligane", izjavio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Novog Sada, Dejan Lisica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Drsgi

29.07.2022 15:53

Šta ja iz Niša znam kako urediti N.Ssd,Beograd,Šabac to neka rešavaju građani tih gradova zato sve pohapsiti i smestiti u zatvor zbog fašističkog ponašanja