MOJI POLITIČKI PROTIVNICI KAŽU "BIO JE PRIPIT" Evo kako je Vučić odgovorio na prozivke tajkunskih medija
Alo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da kada njegovi politički protivnici ne znaju šta drugo da kažu, kažu da je “bio pripit”.

– Moji politički protivnici kada ne znaju šta da kažu, kažu “bio je pripit”. Ne znaju s koliko ponosa sam obilazio štandove i pokušao da pokažem poštovanje prema svima. Ići ću i sutra na Sajam vina  – kazao je on.

Vučić je rekao da je počastvovan zbog svega što su zajednički organizvali ovih dana na Beogradskom sajmu, dodajući, s tim u vezi, da je ponos biti pripadnik “Otvorenog Balkana”.

Podsetimo, juče je u Beogradu otvoren prvi međunarodni sajam vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, u prisustvu predsednik Vučića i premijera Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, Edija Rame, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića.

Tajkunski mediji su, po običaju, i ovaj događaj iskoristili da napadnu Vučića i to skandaloznim tekstom koji je objavila Nova S, pod naslovom: “Pripiti Vučić šikanirao savetnicu i otimao joj čašu”.

Dakle, to što je naš predsednik dobar domaćin, čovek vedrog duha koji ne mrači, za tajkunske medije je najveća mana i povod da pišu bedne, lažljive tekstove.

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading