IZABRANO RUKOVODSTVO SNS U BORU Novi poverenik borskih naprednjaka Milivoje Miki Janošević (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

- Spakovski je, bez obzira šta ko misli, mnogo učinio za našu partiju i grad Bor. Smatrali smo da je vreme, i zbog njegovih godina, da se odmori, mada će on ostati upamćen kao legenda ovog kraja. Postavljenjem Janoševića želeli smo da ojačemo naše redove novim snagama i da nastavimo putem napretka. Bor je danas odmakao sa standardom, raste zapošljavanje, budžet je trostruko veći nego pre samo četiri, pet godina. Verujem da dolaze i još bolja vremena i za Bor i Timočku Krajinu – rekao je Glišić.

Milivoje Janošević je naglasio da je ova, najnovija partijska funkcija za njega čast i obaveza da nastavi, zajedno sa gradončelnikom, na putu sveukupnog boljitka i grada i sela.

- Raspolažem bogatim političkim iskustvom, bio sam i opozicija, i to će pomoći da prevziđemo teškoće i eventualne razlike. Lično mi neće biti lako, ali sam prihvatio izazov i neću odustati od obećanja. Moja je obaveza da radim još više i predanije, da sarađujem sa kolegama i građanima na najvišem mogućem nivou, da Bor postane savremen, bogat i prosperitetan, onakav kakav i priliči njegovim žiteljima – rekao je Janošević.

Odgovarajući na novinarska pitanja, Darko Glišić je rekao da nije siguran da li će, kako se priča, predsednik Vučić posetiti Bor u februaru, ali da će do tog susreta sigurno doći uskoro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading