Vladimir Đukanović
Foto: Alo/Alo

„Idu da vrše pritisak. Ovo je nečuveno. Ovo se nikada nije događalo. Tačno hoće da obesmisle izborni proces, jer su svesni da su pukli i sada pokušavaju da izvrše delegitimizaciju izbora. Namerno izazivaju haos“, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnji Tviter).

Podsetimo, Alo! je pre mesec dana pisao da opozicija sprema nerede ispred Republičke izborne komisije.

Neredi opozicija

Alo! / M. Jošida

 

Naime, opozicija ne očekuje da će postići dobar rezultat na predstojećim izborima i već pravi plan da 17. decembra, odmah po završetku glasanja proglasi pobedu i izvede „narod“ na ulicu, a haos će biti nastavljen i 18. decembra.

Kako je Alo! tada ekskluzivno saznao od izvora bliskog „proevropskoj“ opoziciji, potrebno je tog dana privući što veću pažnju javnosti i medija da bi animirali građane da im se u većem broju pridruže.

- Pošto Republička izborna komisija objavi prve preliminarne rezultate, za koje očekuju da neće njima ići u korist i da gube izbornu trku, reći će da se radi o „pljački veka“ i pozvaće građane na protest ispred prostorija Republičke izborne komisije i na apsolutnu neposlušnost kako bi napravili opšti haos u zemlji i izvršili pritisak na RIK i vlast - objasnio je naš izvor iz opozicije, i dodao:

- Očekuju da će na taj način privući i pažnju stranih medija i ambasada, od kojih takođe očekuju pomoć i podršku.

Kako je naš sagovornik otkrio, najglasniji i najagresivniji u iznošenju i podstrekavanju ovakvih ideja je Aleksandar Jovanović Ćuta, a zdušnu podršku mu pruža Srđan Milivojević.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ognjen

11.12.2023 11:45

Prljava kampanja se vodi non stop svakog dana