Dragan Đilas
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Naime, nijedan mediji nije našao za shodno da prenese izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića vezano za pisanje podgoričkih Vijesti koje se ticalo njegovog brata Andreja i navodnog sticanja prve milijarde, prenosi Borba.me.

Javni servis, a ni brojni DPS-ovi mediji nisu se usudili da objave Vučićevu poruku suvlasniku Vijesti Željku Ivanoviću.

Ako je bilo zaočekivati da prozvana medijska ekspozitura Dragana Đilasa u Crnoj Gori prećuti Vučićevu najavu odgovora na medijsku aferu koja je skovana u Beogradu, a preuzeta od Vijesti, svakako nas čudi neprofesionalni odnos i kukavičluk „oslobođenog“ Javnog servisa i brojnih medijskih „arhi neprijatelja“ Vijesti koje je poosnivao DPS minulih godina.

Svi odreda su se ućutali i stali u odbranu lika i dela Dragana Đilasa i njegovog sada posilnog Željka Ivanovića, te nisu smeli da objave Vučićevu reakciju na prepisku u kojoj se spominje i na lažan način predstavlja brat predsednika Srbije.

A koliko juče svi su se u glas na Dan novinara pozivali na profesionalizam i etičnost, da bi samo dan kasnije pali na prvoj stepenici.

Time su još jednom novinarsku profesiju sveli na uslužnu delatnost finansijskih moćnika i tajkuna.

Znajući Vučićevu doslednost i tačnost, priliku da se isprave imaće vrlo brzo i to onako kako je najavio predsednik Srbije.

Borba.me

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading