Skupština Srbije
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Narodni poslanici su u razgovoru za Alo! otkrili koji praznik im je bitniji.

Radoslav Milojičić Kena

Alo! / M. Jošida

 

Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ istakao je da više slavi Svetog Trifuna.

- Nisam pobornik kupovine poklona i poklanjanja pažnje kada  se to mora pod pritiskom nekih datuma, sem kada je to rođendan voljene osobe. Mislim da se ljubav i pažnja pokazuju svakog dana i bez obaveze – istakao je on i dodao da je ljubav veliki pokretač i da je želi svima.

Nataša Jovanović

Nataša Jovanović - Privatna arhiva

 

Narodna poslanica Nataša Jovanović je takođe poručila da ne slavi Dan zaljubljenih.

- Sutra je veliki praznik za vinogradare i raduje me da je Srbija na mapi najboljih vinskih regija, pa želim svima koji i sutra obeležavaju taj dan kao slavu, sve najlepše – poručila je ona za Alo!.

Aleksandar Čotrić

Printscreen

 

Narodni poslanik Aleksandar Čotrić je za Alo! otkrio šta će za Dan zaljubljenih pokloniti lepšoj polovini. 

- Moja draga se najviše obraduje kad joj posvetim pesmu ili priču, tako da ću joj i ovoga puta napisati nešto u znak zahvalnosti za ljubav, podršku i razumevanje. S obzirom na njeno ime, najviše se obraduje kad joj kažem da je "moja verna SENKA" - poručio je Čotrić, čija se draga zove Senka. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Branka Black Rose: Frajer si, sa tobom bih i za džabe Celu emisiju “U RINGU” sa Brankom Black Rose možete pogledati na našem YouTube kanalu od 20 časova! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryoupage #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading