selak
Foto: Alo/Alo

“Sretenje, kao nacionalni praznik koji je protkan hrabrošću vožda Karađorđa i mudrošću knjaza Miloša, proslavljaju svi Srbi širom svijeta. Republika Srpska sa posebnom ljubavlju i pažnjom doživljava i dočekuje ovaj veliki praznik. Posebno smo ponosni na činjenicu da se Srbija još 1835. godine, usvajanjem Sretenjskog ustava, svrstala u red savremenih zemalja koje su težile demokratskim vrijednostima”, stoji u čestitki lidera SPS-a.

Selak je naveo da građani Republike Srpske uspjehe Srbije doživljavaju kao sopstvene, te da su ponosni na savremene uspjehe Srbije, koji se ogledaju u konstantnom ekonomskom, vojnom, geopolitičkom, infrastrukturnom i svakom drugom napretku.

“U ime Socijalističke partije Srpske i u svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim građanima Srbije čestitam Sretenje – Dan državnosti Republike Srbije, uz izraze zahvalnosti za dosadašnju brigu i pomoć koju nesebično pružate Republici Srpskoj i našem narodu koji živi izvan granica Srbije”, poručio je Selak.

Lider SPS-a je izrazio uvjerenje da će Srbija i u budućnosti bilježiti samo uspjehe, te da će Aleksandar Vučić, kao predsjednik Republike Srbije, i dalje voditi nacionalno odgovornu politiku na korist svim Srbima u regionu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading