Aleksandar Vučić i Ana Brnabić
Alo!/Ana Paunković
Aleksandar Vučić i Ana Brnabić

Alo!/Ana Paunković

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Foto: Alo!/Ana Paunković

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić pozvala je predsednika Aleksandra Vučića da prisustvuje sednici vlade, koja će biti održana danas u 18.30.

To će biti prvi put da predsednik Vučić prisustvuje sednici Vlade Srbije.

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić

Tanjug

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Foto: Tanjug

Oni će se obratiti građanima iz Palate Srbija u 20 sati.

Premijerka je ranije danas izjavila da ne isključuje mogućnost da država večeras uvede drastičnije, kako je navela, najteže mere za sprečavanje širenja korona virusa, posebno za starije sugrađane.

Predsednik Vučić i premijeka Brnabić večeras bu 20 sati bi u obraćanju građanima trebalo da saopšte mere koje će biti preduzete.

Ana Brnabić

Tanjug/Tanja Drobnjak

Ana Brnabić, Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

Brnabić je rekla da veliki broj građana juče nije ozbiljno shvatio preporuke i mere vlade i dodala da deluje da je situacija danas bolja, ali da to nije ni približno dovoljno dobro.

Komentari (3)

Masa

17.03.2020 22:56

Na vreme preduzeti sve mere da se virus ne bi sirio!

Lea

18.03.2020 02:24

Sinoc sam slusala na Tv-u Aleksandra V. I Anu B. 'Koronavirus'' Ocigledno je da i nijednoj zemlji ne cvatu ruze i svuda je situacija slicna! Razumem, treba da se apeluje na ljude da se ne izlazu riziku, ali da im se preti, kako ce biti kaznjeni i sa kojom cifrom novca, ako ih vide da su izasli vani, to je vec kolaps! To je zalosno, neprofesionalno i na kraju: to cinimo zbog vas!!! Onakve uvrede na racun onih koji su zaposljeni u inostranstvu, a koji su usli u zemlji to nisam cula za 40g u CH.

Sess

18.03.2020 22:55

@Lea - Sad ste nasli da dolazite. Ostanite tamo.