PREDSEDNIK SE OBRATIO IZ MINHENA Samo ja moram da glumim da mi nije ništa

Predsednik Vučić boravi u Minhenu

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji tenutno boravi u Minhenu rekao je za TV Pink da je zadovoljan dosadašnjim boravkom.

- Zemlja je progresivna i njena ekonomija ide napred i to svi vide i srećan sam zbog pisma o namerama – kaže Vučić. Dodaje da se razgovaralo sa investitorima, koji su zadovoljni ekonomskim napretkom Srbije, rastom infrastrukture, kreditnim rejtingom, ugovorima sa brojnim bankama.

Kada je reč o upozorenju Haradinaja Kurtiju u vezi sa taksama, Vučić odgovara „Ma, šta me briga“.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Komentarišući situaciju u Crnoj Gori, kaže da bi voleo da čuje kakva prava Srbi imaju u tamo i imaju li prava kao Albanci u Makedoniji.

Predsednik Vučić je izjavu davao na ulici dok je pljuštala kiša, pa se i našalio sa okupljenim novinarima.

- Svi ste stavili marame i kišobrane, samo ja moram da glumim da mi nije ništa, rekao je predsednik Vučić tokom davanja izjave za televiziju Pink.

Komentarišući izjavu Boška Obradovića koji je poručio da će se u Srbiji desiti što i u Crnoj Gori, Vučić kaže da su to reči očajnika koji ništa ne razume.

- On je polupismen, ne samo politički, već i ovako, ne može on to da razume, može samo da preti. Niti ovo prvi put čujem, niti vidim. Sve se menja, samo njihova svest ne može da se promeni, naglasio je Vučić.

- Mi ovde razgovaramo o ekonomiji, ali to neki ne razumeju. Stvari se menjaju ubrzano, samo se njihova svest ne menja i brojevi im idu naniže – kaže predsednik. Predsednik Vučić dodaje da ga očekuju brojni sastanci, a da su svi dosad bili dobri. Kaže da je Johanesa Hana molio za srpski čelik.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi