MINISTAR ODBRANE SE OGLASIO Njegove reči odzvanjaju Hrvatskom!

 "Ako ''Oluja'' nije bila etničko čišćenje, šta Hrvatska tačno slavi u Kninu očišćenom od Srba?", upitao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i istakao da nije dovoljno naći Srbina koji učestvuje u proslavi proterivanja njegovog naroda, da bi "Oluja" postala legitimna i bezgrešna.

Aleksandar Vulin, izgradnja bolnice u Kruševcu
Foto: MOD

"Nije (Boris) Milošević dovučen u Knin da bi Srbima bilo bolje, već da bi hrvatski političari mogli da ga koriste kao argument za napade na Srbiju i dokaz da su Srbi razjedinjeni", istakao je Vulin u saopštenju odgovarajući hrvatskom ministru spoljnih i evropskih poslova Gordanu Grliću Radmanu.

Radman je juče izjavio da je "netačna tvrdnja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je operacija hrvatske vojske i policije ''Oluja'' bila najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata, te da se Vučić meša u unutrašnja politička pitanja Hrvatske".

"Nije dovoljno spustiti cvet na jedno od mesta ubijanja Srba, a reći da je proterivanje 250.000 i ubijanje 2.000 Srba u ''Oluji'' čin milosrđa, nije dovoljno pričati o kaznama za zločine, a od (Ante) Gotovine praviti heroja, nije dovoljno napasti Vučića da bi laž postala istina", naglasio je ministar Vulin.

Povezane vesti

 • Korisnik: дсц
  08/08/2020 - 23:04
  Ako je tako uzmimo i mi jednog Albanca ili jednog Hrvata onda ne treba niko da ide u Hag i resimo pitanje!!!
 • Korisnik: Sam
  08/08/2020 - 09:50
  Gle odzvanjaju Hrvatskom.Kao da neko slusa ovog ludaka pa ga uzima za gotovo.Evo Hrvati sve drhte.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi