Miroslav Aleksić
Tanjug/Tanja Valić
Miroslav Aleksić

Tanjug/Tanja Valić

Miroslav Aleksić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić, komentarišući snimke koji su icurili u javnosti, a na kojima se navodno čuje glas bivšeg funkcionera Nikole Jovanovića koji vređa Vuka Jeremića na osnovu mesta rođenja i porekla porodice.

"Svedoci smo ovih dana da je moj bivši kolega Nikola Jovanović, rešio da pređe u Stranku slobode i pravde, i ja moram da priznam da sam šokiran onim što sam čuo u snimcima da je govorio o svom šefu, prijatelju, i savetniku, sa kojim je devet godina sarađivao i kod koga je devet godina radio", rekao je Aleksić.

Vuk jeremić i Nikola Jovanović

Alo/ Printscreen/ Ilustracija

Vuk jeremić i Nikola Jovanović, Foto: Alo/ Printscreen/ Ilustracija

Zapitao je ukoliko sada predstavnici opozicije ne veruju jedni drugima, "kako će onda srušiti režim koji je sve uzurpirao".

"To mora da prestane. Mi se moramo dogovoriti istinski i suštinski oko zajedničkih ciljeva i težiti ka tome. Ne smemo biti predmet tabloidnih priča, i jedni drugima zabijati nož u leđa. Verujem da postoje ozbiljni ljudi u strankama koji su spremni da se istinski bore za viši cilj, a da svoje lične i partijske interese stave po strani", naveo je Aleksić.

On je rekao da mu je mučno bilo da sluša snimke Jovanovića koji su se pojavili na društvenim mrežama.

"Što se mene tiče, ja teško mogu da ikada više sarađujem sa Jovanovićem posle svega što je rekao, ili sa organizacijom u kojoj on bude bio u budućnosti", podvukao je Aleksić.

 .

Pročitajte: