Miloš Vučević
Grad Novi Sad
Miloš Vučević

Grad Novi Sad

Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

Sve što izgovara Đilasova tviterašica – preletačica Marinika Tepić je notorna laž! Lagala je da u kokošinjcima u Moroviću vojska gaji marihuanu, lagala je o izvozu oružja, lagala je o nepostojećim aferama .. laže i radi protiv Srbije za svoje šiptarske sponzore i onog srpskog – tajkuna Đilasa. I u 1000 laži Marinike Tepić, sada imamo najnoviju i najsumanitiju, o prebijanju mladića u Novom Sadu.

Tu je čuvena preletačica isplela čitav lanac gluposti, pravi krimi film koji postoji samo u njenoj glavi, i samo u njenom bolesnom imaginarijumu. Šta se drugo osim laži i može očekivati od lažne političarke koja je do sad promenila 7 stranaka? Da podsetim, kao Marinika Tepić ex Čobanu, bila je perjanica LDP –a, LSV –a, pa nezavisna poslanica, perjanica PSG –a, stranke NOVA, 1 od 5 miliona, Saveza za Srbiju.

Godinama ona tako „leti“ od Čanka do Đilasa, i očigledno više nema pojma ni ko je, ni gde je, ni čija je? I to je jedina istina o Mariniki Tepić. I istina je da laže i da mrzi najviše predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Njime su opsednuti njeni nalogodavci i finansijeri, pa ona „odrađuje“ njihove bolesne frustracije.

Moj Vam je savet, gospođo Tepić, da prestanete više sa tim glupostima i uzalud trošite vreme jer Vam niko ne veruje. Ili možda da probate u tom Moroviću, sa ekipom koja Vas tamo čeka. Možda Vam one poveruju.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Mik

17.09.2020 14:53

Sta radi drzavni tuzilac? Zasto je ne procesuira za rusenje ugleda drzave ,odnosno za sve lazi koje je do sada izrekla. Ili neka je izvede pred sud da dokaze sve navode koje je do sada izrekla.

dragan

17.09.2020 15:41

@Mik - da smeju pa da posle bude pricala zena istinu !