Nemanja Joksimović
privatna arhiva
Nemanja Joksimović

privatna arhiva

Nemanja Joksimović, Foto: privatna arhiva

Pričom o navodno neregularnim izbornim uslovima Đilasova marioneta Zoran Lutovac pokušava da nađe alibi za opštepoznatu činjenicu da ih narod neće. Podsećanja radi, isti ti koji danas kukaju i pozivaju EU, bojkotovali su međupartijski dijalog upravo uz posredstvo predstavnika Evropskog parlamenta, što je jasan pokazatelj da njih apsolutno ne interesuje dijalog, već dolazak na vlast isključivo bez izbora.

Iako demokratija u Srbiji nije ugrožena, kao odgovorna strana prihvatili smo dobre usluge Evropskog parlamenta i unapredili izborne uslove koji su doneti u vreme kada je na vlasti bila upravo Demokratska stranka, te su oni danas bolji nego ikada.

Srbija je danas moderna, uredjena i razvijena evropska država označena kao prednjačeća na putu ka Evropskoj uniji, država koja počiva na evropskim vrednostima i principima i u kojoj se na vlast dolazi isključivo voljom građana Srbije, pa pokušaji ove reciklirane družine da nekome drže lekcije o izbornim uslovima, nezavisnom sudstvu i slobodi mediji su u najmanju ruku tragikomični.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Balkan

19.09.2020 18:46

Ja da sam kojim slucajem politicar kao ovi nasi sto su vodio bih racuna da se ne bacam kamenjem i koje cime na opoziciju narocito sto se zna da su svi namazani i sa pepelom posipani, bilo da su pozicija ili opozicija, kako ne bih dao protivnicima da koriste sve to kada dodju oni na vlast, ali dzaba price kada nema političke kulture a to je onda i odraz opste kulture na zalost. Ziveli