Nebojša Bakarec
Ilustracija
Nebojša Bakarec

Ilustracija

Nebojša Bakarec, Foto: Ilustracija

Vidim da halucinirate o tome ko je kukavica.

Da li je smdljiva kukavica onaj oligarh koji sa poznatom košarkašicom vara suprugu sa kojom ima dvoje tek rođene dece?

Da li je bedna kukavica onaj hazjajin koji napadne bivšu suprugu, kada ga opomene da plati alimentaciju?

Da li je pusta kukavica onaj bogataš koji prebije bivšeg tasta, starca od 70 godina, koji brani ćerku od napada bezumnog tajkuna, bivšeg zeta koji neće da plaća alimentaciju?

Da li je nesrećna kukavica onaj tajkun koji već 4 godine, podnosi masovne tužbe protiv medija i pojedinaca, i to preko sto tužbi godišnje, ne bi li ih sprečio da govore, pišu i istražuju to kako je pokrao 619 miliona evra, dok je obavljao 3 državne funkcije?

Da li je jadna kukavica (pored toga što je lopov) onaj tajkun koji opljačka grad na čijem je čelu, dok za to vreme njegove kompanije ustostručuju profite, a onda sve to negira, umesto da se hrabro isprsi i prizna istinu?

Da li je ništavna kukavica onaj oligarh koji za vreme kradonačelnikovanja, plati 9000 funti iz budžeta grada, da bi sebe okitio lažnom nagradom za najmenadžera, a onda kada se to otkrije, sve to negira, umesto da se okuraži i prizna istinu?

Da li je bezmuda kukavica onaj tajkun koji okružen telohraniteljima, ispsuje siromašne studente koji mu dobacuju da je lopov?

Da li je bedna kukavica ona tajkunska plačipička koja lije krokodilske suze dok sa krovova grada odjekuje skandiranje „lopove, lopove“ upućeno baš njemu?

Da li je mizerna kukavica onaj oligarh koji napujda svoje sluge da spaljuju knjige i proganjaju porodicu toga kome su knjige spalili?

Da li je sinja kukavica onaj hazjajin koji novinare koji mu nisu po volji, proglasi da nisu novinari, a onda odbije da odgovara na njihova pitanja?

Da li je odurna kukavica ona tajkunčina koja nema muda da prizna da se slikala sa kriminalcem, i pored jasnih dokaza?

Da li je prokleta kukavica onaj ogavni oligarh političar i predsednik stranke, koji nema hrabrosti da se kandiduje ni za jednu funkciju, već podmeće svoja kukavičija jaja?

Da li je žalosna kukavica ona lopovčina koja nema muda da sama drži reketaške konferencije za štampu ispred uglednih kompanija i institucija, već tamo šalje druge?

Da li je čemerna kukavica onaj hazjajin i tat koji se krije u prostorijama stranke dok je „strašna“ Biljana Ante Portas (pred vratima)?

Očekujem Vaše odgovore u najkraćem roku, izuzev ukoliko ste testise donirali svojoj potpredsednici na biciklu?

PROČITAJTE JOŠ: