Dragan Đilas, Boško Obradović
Tanjug/Tanja Valić
Dragan Đilas, Boško Obradović

Tanjug/Tanja Valić

Dragan Đilas, Boško Obradović, Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Po kom osnovu Boško Obradović Srbe na privremenom radu u Austriji poistovećuje sa migrantma, obzirom da se u Srbiju iz evropskih zemalja vraćaju samo naši državljani i da nikada ni jedan jedini migrant nije iz Austrije došao u Srbiju? - pita Jugović.

Jugović pita da li su za Boška Obradovića migranti svi Srbi iz dijaspore kojma je neshvatljivo da se virus Kovid-19 upotrebljava u prljavoj borbi Saveza za još bogatijeg Đilasa protiv Aleksandra Vučića i ministra Nebojše Stefanovića?

Boško Obradović

Printscreen

Boško Obradović, Foto: Printscreen

- Da li su Srbi iz rasejanja proglašeni migrantima, samo zato što uviđaju da je Boško Obradović za Dragana Đilasa najjeftina roba koja se troši kao toalet papir? - rekao je Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS-a.

- Da li Dragan Đilas svog kućnog ljubimca iz Dveri tokom vanrednog stanja dresira kao što se dresiraju zveri ili Srbija u ratu sa opakim virusom Kovid-19 zaista ima priliku da vidi najgore izdanje Boška Obradovića?

- Laž je seme zla koje brže klija u teškim vremenima. Laž je reč koja opisuje Đilasa i Boška Obradovića. Laž ne može da se sakrije i ne može da pobedi - zaključio je Jugović.