Boško Obradović
Tanjug / Dragan Kujundžić
Boško Obradović

Tanjug / Dragan Kujundžić

Boško Obradović, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Iz Dveri, stranke koja se nekada uglavnom vezivala za antigej parade, koje su je i proslavile, poručeno je da će pokušati da vrate sve stare članove odbegle od njih zbog Obradovićevog šurovanja sa Đilasom, Marinikom Tepić i sličnima, ali i tektonskih promena u programskoj politici.

- Početkom septembra biće predstavljena nova verzija starih Dveri. U mnogo čemu razlikujemo se i od vladajućeg režima i od opozicije, a kao oni koji nikada nisu bili na vlasti imamo potencijal da ponudimo jednu potpuno novu politiku. Ovo će biti jedan veliki novi početak za Srpski pokret Dveri i očekujem da će zainteresovati mnoge stare i nove pristalice i saborce da nam se priključe - izjavio je potpredsednik Dveri Ivan Kostić.

Analitičar Željko Injac za naš list kaže da je ova najava i smešna i žalosna u isto vreme.

Željko Injac

PrintscreenYoutube

Željko Injac, Foto: PrintscreenYoutube

- Politička karijera Boška Obradovića je završena i stvarno je tužno gledati ga kako se sada koprca da ostane u politici i pokušava da vaskrsne Dveri koje više ne postoje. Deluje skroz jadno. Ostao je bez poslaničkog mesta i para, iskorišćen je i odbačen. On je sada na dnu, a to je direktna posledica koketiranja sa drugosrbijancima i autošovinistima. Boško više nije koristan ni desničarima ni građanskoj opciji - navodi Injac, ističući da bi za njega jedino racionalno rešenje zapravo bilo da zamoli Šapića da ga primi u svoje redove.

PROČITAJTE JOŠ:

Injac: Baksuz nikom ne treba!

Naš sagovornik ističe da je Dragan Đilas posle raspada SZS-a Boška Obradovića preporučivao svom kumu Mlađi Đorđeviću, nagovarajući ga da sa njim napravi zajedničku stranku, ali da se to neslavno završilo.

- Đilas je zaista pokušavao da ga spoji sa Đorđevićem, ali Đorđević ga nije hteo, što je skroz logično. Pa on i od Đilasa beži, šta će mu baksuz Boško - navodi Injac.

Komentari (3)

Laki

06.08.2020 08:46

Bosko balvan ,potrosen i bacen ko perzevativ,nikome ne treba,glumatao je velicinu,a ni mesnu zajednicu nebi znao da vodi

Llubiša

06.08.2020 10:13

Pa, sad više ne može da se ušunjava četvoronoške u američku ambasadu.

n.

06.08.2020 23:27

Moje mišljenje je da je kao poslanik i potom aktivista, dobio iskustvo u kvalitetnom i argumentovanom političkom nastupu.