Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Besan je jer je narod informisan o najvažnijim temama, od borbe protiv korone, o brobi za interese našeg naroda na KiM, preko borbe protiv organizovanog kriminala do inofmracija o istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića.

Na konto predsednikovog obraćanja u kom je rekao: "Zamislite to strašno krivično delo, bio si u nečijem društvu (priča o sinu Danilu). Ja bih trebalo da budem osuđen na 300 godina robije koliko sam puta bio u Đilasovom društvu. Bar 300 godina robije i to bez prava na žalbu. U zatvor da me strpaju tamo, ma kakav Padinjak, nego sve ono (pokazuje rešetke) Alkatraz. I sa raznim drugima tog tipa, da ne kažem šta stvarno o tome mislim", Đilas se podsmevao i rekao "Ne brini. Nećeš."

Time je pokazao da je za njega sve jedna igra i da ne shvata ozbiljno zalaganje države u borbi protiv organizovanog kriminala.

- Neko nam se baš ozlojedio.. Zamisli: onoliko da pričaju o vakcinama, borbi za KiM, borbi protiv najgoreg i najopasnijeg kriminala, umesto - da puste lepo reklame, a Đilasova firma da preprodaje sekunde, opet po ceni 1:10. Nečuveno - napisao je Tviteru Vladimir Orlić.

- Javlja se kriminalac koji je sa najvećom zebnjom sedeo sinoć pokraj malih ekrana, jer zna da je posebno fotogeničan kada se slika sa ubicama i narko dilerima! Nego, vidi gde ti je Marinika, da nije ponovo zalutala u narko kartel? Znaš da njoj malo treba da preleti! - napisala je na Tviteru Sandra Božić.

Da je Đila vlast na svim televizijama večeras bi se gledao Veliki Brat, a on bi brojao zaradu od prodatih sekundi!

A to samo zato što dok je on bio na vlasti, ništa vredno nije učinjeno za građane Srbije što bi bilo saopšteno široj javnosti osim bezukusnih rijaliti šou programa.

Pročitajte još:

Komentari (1)

zdjurdjevic

08.03.2021 08:11

Ona konferencija za štampu je bio pravi rijaliti, ali je u mnogome nedostajala Jovana Jeremić da utisak bude potpun