Sandra Božić
Sns
Sandra Božić, Foto: Sns

Božić navodi kako se pored borbe protiv organizovanog kriminala u skupštini Srbije usvaja i Zakon o poreklu imovine, što kod Dragana Đilasa proizvodi haos i nervozu.

Saoštenje prenosimo u celosti:

"Nervoza u tajkunskim redovima je sve veća!

Od kako je predsednik Aleksandar Vučić krenuo u nepokolebljiv rat protiv mafije, kriminala i korupcije, Dragana Đilasa hvata panika jer pozivanje na odgovornost za decenijsku pljačku građana je pred vratima.

U Narodnoj skupštini Republike Srbije ove nedelje se usvaja i Zakon o poreklu imovine, znao je Đilas koji zakon je u pripremi pa je brže bolje sa svojim bratom Gojkom počeo da iznosi novac iz zemlje, svestan da ni magijom ne može da dokaže poreklo svoje imovine.

A sa druge strane, ne mnogo vešto, poručuje spinerske emisije na televizijama na kojima gazduje gde pokušava da opere svoju biografiju, i ubedi građane Srbije da je on najuspešniji perač prozora na svetu.

Međutim, panika i haos su u Đilasovoj glavi na vrhuncu, jer su institucije zadužene za kontrolu poslovanja i tokove novca ušle u osinje gnezdo, Đilasovu firmu Multikom.

Glavu hobotnice i centar svih Đilasovih malverzacija!

Trening centar za “perače” prozora!

I umesto da, ukoliko pošteno posluje, pusti institucije da rade svoj posao, Đilas je upregao sve svoje medijske resurse i pipke hobotnice i krenuo u napad na institucije!

Dakle, nakon pljačke gradjana Srbije i miliona stečenih kako je i sam pre neki dan priznao, za vreme vršenja vlasti u Srbiji, na red za disciplinovanje i najžešći napad, došle su institucije koje samo rade svoj posao u interesu građana Srbije, a ne kako je to tajkun Đilas navikao u prošlosti, ispostave za namicanje, pranje i otimanje miliona za njegov račun i račun brata Gojka!", stoji u saopštenju Sandre Božić.

Međutim, Božićeva se nije ovde zaustavila već se oglasila i na društvenoj mreži Tviter gde je vrlo pronicljivom objavom ismejala Dragana Đilasa.

Pročitajte još: