Dragan Đilas
Tanjug
Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je da od danas nema nikakve sumnje da Dragan Ðilas kreira i naređuje napade na decu Aleksandra Vučića.

Nakon što je istraživačka mreža KRIK, uz tekst o ratu kriminalnih klanova, objavila fotografiju Vučićevog sina Danila sa jednim navijačem, čiju grupu je, tvrde, regrutovao tzv. Kavački klan, Mirković kaže da je to primer direktnog napada na porodicu i decu političkih neistomišljenika i da je to politika Dragana Ðilasa.

"Samo dva dana nakon predstave koje je režirao zato što se deset minuta, kako sam kaže, čulo Ðilase lopove, njegovi sateliti su još jednom po ko zna koji put stavili u prvi plan Danila Vučića i na taj način mu nacrtali metu na čelu", naveo je Mirković u saopštenju.

Aleksandar Mirković

Youtube Printscreen

Aleksandar Mirković, Foto: Youtube Printscreen

On je dodao da su takve stvari svakodnevica za Vučića, dok javnost, kako navodi, ne zna ni ime ni godine dece Dragana Ðilasa.

"Najoštrije osuđujem kontinuirane napade na decu Aleksandra Vučića koji se nastavljaju i danas i pozivam uplakanog Dragana Ðilasa da se zapita kako bi se on osećao da se njegova deca na ovaj način diskredituju i satanizuju, ali i da prestane sa ovim nenormalnim činjenjem", naveo je Mirković.

To je, navodi, i još jedan dokaz da bi Ðilas zarad vlasti gazio preko tuđe dece, dok je svoju uvukao u kampanju.

"Ni Danilo, ni Milica, ni Vukan, niti jedno dete na ovom svetu, ne zaslužuju ono što im sledbenici i funkcioneri SzS-a priređuju, ali to oni zaslepljeni svojim ludilom ne mogu da shvate", naveo je Mirković i dodao da iza Vučića stoje rezultati, podrška građana i vizija budućnosti.

Komentari (1)

Momci

05.05.2020 16:44

Zasto se to djubre od coveka??ne uhapsi, eliminise ????