Đilas i Stefanović
Ilustracija
Đilas i Stefanović

Ilustracija

Đilas i Stefanović, Foto: Ilustracija

Đilas je preko sajta Direktno koji otvoreno radi za njegovu političku opciju plasirao tekst u kome se niže laž do laži, a kojim ovaj lider opozicije sada postaje drveni advokat Nebojše Stefanovića.

Đilasovci su otišli toliko daleko u svojim manipulacijama, da su pored otvorenog svrstavanja na stranu Nebojše Stefanovića, kroz tekst pokušali neuspešno da povežu Vučića i Dijanu Hrkalović.

Tako je Đilas nastavio svoju kampanju laži protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemilosrdno koristi svaku priliku u nadi da će destabilizovati Srbiju i domoći se vlasti.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

dosta

28.02.2021 19:37

Ej nezsiti i mi stručni građani koji budno pratimo događaje znamo ko je odakle ukrao i ko sarađuje sa mafijom, tko se lažno predstavlja kao Dr sc a ono srednjoškolac. Robin Hud će isterati do nekle, ali ni on nije nevin, možda nije znao što šta, ali sada zna. Vlast je vlast.

Znači....

28.02.2021 20:53

sad treba da poverujemo da su Neša i Hrki - Đikijevi kadrovi, a možda i Koki?

Vuk

01.03.2021 15:55

Gde ima dima ima i vatre !

Lili

01.03.2021 18:40

To je stara taktika, brani svog neprijatelja da bi ga uprljao, unizio i učinio sumnjivim!Otuda ona izreka " molim te, nemoj da me braniš", jer ga time samo ukopavaš...Savladao je to Điki...