Otkrio plan Crne Gore: Florijan Biber
Univerzitet Grac
Otkrio plan Crne Gore: Florijan Biber

Univerzitet Grac

Otkrio plan Crne Gore: Florijan Biber, Foto: Univerzitet Grac

Đilasov miljenik i direktor Centra za studije Jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijan Biber pljunuo je na žrtve Jasenovca, nazivajući sećanje na njih promocijom nacionalizma, propagandom i stvaranjem kulta žrtve.

Biber je na Tviteru napisao da nacionaliznam, propaganda i kult žrtve nikada nisu dobra kombinacija.

Naravno, kada je reč o ratovima devedesetih i predstavljanju Bošnjak, Hrvata i Albanaca kao žrtvava navodne velikosrpske agresije, Biber to nikada nije nazivao propagandom.

Izgleda da je po njemu samo Srbima zabranjeno sećanje i svaki čin kojim podsećaju svet ko je zapravo najveća žrtva genocida na Balkanu.

Tako je Biber nastavio da podržava sve antisrpske akciju, nastavljajući tradiciju svojih predaka koji su zdušno podsticali ustaše, stvaranje NDH i genocid nad Srbima.

Florijan Biber

printscreen

Florijan Biber, Foto: printscreen

 *

Pročitajte i:

Komentari (6)

zika

24.02.2021 09:08

sta reci osim Florian Babun

Penzioner

24.02.2021 09:12

Ovoj bitangi zabraniti ulaz u Srbiju!

Pop

24.02.2021 09:43

Док нас Срба има биће и добра и зла а да нестанемо е тога неће бити. Биће да смо као вирус где се настанимо ако сте слаби побеђујемо неможе нам ни стрептомицин ни антибиотик ништа.

Rile

24.02.2021 09:59

Njega i mogu da razumem što tako govori jer je on Austrijanac. Verovatno kao Austrijanac ni Hitler nije postojao i to je sve jevrejska propaganda. Verovatno nije postojao ni Kurt Valdhajm i to je sve propaganda iako je u SS uniformi na Kozari. Ne mogu da razumem naše ljude koji takođe sve negiraju ali znajući da je jedan Đilas, revolucionar, bio krvolok srpslog naroda ovaj novi samo potvrđuje da geni su geni.

sara

24.02.2021 11:12

Ovaj antihrist sigurno potiče iz ustaškog prokletog semena!!!!.

Neko

24.02.2021 11:15

Biberu voleo bih da ti i tvoja familija prodjete ono su su srpske familje u ustaskim kazamatima.