Dragan Đilas
Ilustracija
Dragan Đilas

Ilustracija

Dragan Đilas, Foto: Ilustracija

Kako su nasilni protesti u Srbiji, u kojima je desetine policajaca povređeno, a u kojima su ekstremisti bacali molotovljeve koktele i kamenice na Skupštinu i blokirali saobraćaj, propali, ovih dana tajkunski mediji pod Đilasovom i Šolakovom kontrolom promovišu organizovanje protesta protiv Srbije i Vučića u gradovima širom sveta.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, ova akcija nazvana je "Demokracy4Serbia" i ima za cilj da okupi što veći broj stranaca kako bi izvršili međunarodni pritisak i doveli do rušenja Vučića i po ko zna koji put pokušali da bace ljagu na Srbiju.

"Demokracy4Serbia" je ime grupe na društvenim mrežama i ona okuplja, kako su kreatori opisali, grupu državljana Srbije i prijatelja koji žive u Berlinu, a koji se žale na stanje u Srbiji.

Dragan Đilas

Tanjug

Dragan Đilas, Foto: Tanjug

Međutim, istina je da je organizator te grupe Marko Mihailović iz Beograda, koji je bio zaposlen 10 godina u Demokratskoj stranci kao sistem administrator!

Ovo je još jedan dokaz da Đilas, koji javno poziva strance da ga postave na vlast u Srbiji, iako ga narod u Srbiji ne želi zbog svih pljački i tajkunizacije Srbije, ne preza ni od čega kako bi došao na vlast.

Preporučujemo:

Komentari (3)

Pravoslavac

06.08.2020 12:36

Ne pitaš se ti ni stranci nego narod Srbije zato marš iz Srbije sa sve njih!"

Llubiša

06.08.2020 12:45

Tito je to dobro rešavao u inostranszvu.

Bane

06.08.2020 13:13

Ma jel to on ozbiljno ili se sali? Ma mora da se sali , jer mu ni Dzon Kliz (John Cleese) nije ravan!!!!