Skupština Srbije
Dejan Briza, Alo
Skupština Srbije

Dejan Briza, Alo

Foto: Dejan Briza/ Alo

Njih je, naime, okupirala informacija ili sočan trač da su dvojica njihovih kolega ušla u ljubavnu tačnije švalersku vezu sa istom mladom skupštinskom službenicom! A ovu priču koja se raširila poput požara po zdanju Narodne skupštine, pa je čak i osoblje u kuhinji upoznato s njom, čini još zanimljivijom to što se ispostavilo da samo ta dva poslanika još uvek ne znaju da se devojka mesecima „druži“ sa obojicom.

Niko od narodnih tribuna s kojim smo juče stupili u kontakt nije bio voljan da javno govori o ovoj temi, ali su nam zagonetnim smehom i ponekom nezvaničnom izjavom potvrdili da je tačno da u parlamentu postoje junaci i situacije nalik onima u španskim serijama.

Jedan službenici napravio dete, drugi jurio čistačice

Mediji su 2016. godine pisali da je jedna od radnica u parlamentu ostala trudna s poznatim poslanikom, koji je takođe bio oženjen. U tadašnjem sazivu, pisalo se, bio je i jedan narodni tribun koji je stalno nasrtao na čistačice napadno ih pozivajući da sednu s njim, popiju kafu i malo se podruže.

Jedan od njih rekao nam je da je ta lepa službenica bliska SPS-u i da je u Skupštinu dovedena po partijskoj liniji, a na pitanje da li su i poslanici kojima je privukla pažnju takođe socijalisti i da li su uopšte iz iste ili različitih poslaničkih grupa nije želeo precizno da odgovori.

- Nije ovo baš prijatna situacija, komična jeste, ali je jako ružno otkrivati imena onih koji se pominju pogotovo što se radi o oženjenim ljudima, to je sve na nivou trača. A kad je reč o socijalistima i da li su oni u ovoj priči, pa mogu reći da sigurno nisu u pitanju njihovi poslanici Toma Fila, Milutin Mrkonjić ili Joška Broz, a ni predsednik Skupštine Ivica Dačić - rekao nam je jedan poslanik uz šalu da posle ovih saznanja više ne stoje konstatacije da je Skupština u novim sazivu jako dosadna i da se unutra ne dešava ništa spektakularno.

- Eh, kad bi ti skupštinski zidovi mogli da progovore, svašta bi moglo da ispliva, nema sumnje da bi pojedincima brakovi bili ugroženi, a možda i status koji u stranci uživaju - zaključuje naš sagovornik.

Komentari (3)

Олга

12.04.2021 08:38

Па то није ништа ново такве се траже а посао добијају без обзира на знање.То није само ту,нажалост,већ свугде ове без школе,са купљени дипломама по занимању старлете.то је слика данашње Србије.Зато деца са факултетима не могу да се запосле,за њих од таквих нема места.Тек је на локалу ужас,али то никог не интересује,неписмени,некултурни, ма мука ми је више да о томе пишем.Зато Србијо напред са старлетама,ријалитима и осталим пробисветом НАПРЕД.

Rile

12.04.2021 08:46

Možda će za par godina dotična da ispriča kako su je silovali a ona je odlučila da progovori posle par godina. Smešno.

Stojko

12.04.2021 09:28

Ja sam ubedjen da im je to Djilas podmetnuo!