Bilbordi
Facebook/Printscreen/Goran Vesić
Bilbordi

Facebook/Printscreen/Goran Vesić

Bilbordi, Foto: Facebook/Printscreen/Goran Vesić

U Beogradu je danas na više od stotinu bilborda osvanula poruka zahvalnosti Grada Beograda građanima prestonice za podršku, borbu i jednistvo koje su iskazali sa zdravstvenim radnicima tokom borbe protiv virusa Kovid 19, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Bazen

Facebook/ Goran Vesić

Foto: Facebook/ Goran Vesić

- Želeli smo smo da kao Grad Beograd zahvalimo građanima Beograda na velikoj disciplini, podršci koju su dali i na tome što su zajedno izdržali sve mere predložene od strane epidemiologa koje su omogućile da kao država i grad prođemo sa najmanje žrtava i izađemo kao pobednici iz ove epidemije - rekao je Vesić.

Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda, zdravstveni radnici i desetine ruku ljudi koje, kaže Vesić, simbolizuju zajedništvo, jedinstvo i vreme kada su svi ili skoro svi Beograđani pružali veliku podršku onima koji su se borili za živote svih nas.

- Kao Grad Beograd, smatrali smo da je naša obaveza da se na ovaj način zahvalimo svim Beograđanima i zdravstvenim radnicima pre svega na velikoj borbi koja je vođena i u kojoj su sačuvane hiljade ljudskih života - dodao je Vesić.