ŠTA TO RADIŠ, MELJIZA?! Haradinaj Stubla je bila nevaljala, isplivao skandalozni video-snimak koji se brzo širi (VIDEO)

Izborni panel za žalbe i predstavke odbio je prigovor kandidatkinje ABK Meljize Haradinaj Stuble za ponavljanje brojanja na biračkom mestu u opštini Dragaš

Meljiza Haradina
Meljiza Haradina, Foto: screenshoot/Youtube

Poslednjih dana Kosovo i Metohiju potresa afera zbog snimka na kome suprug "ministarke spoljnih poslova" navodno daje novac poverenicima CIK, kako bi manipulisali glasovima u korist Haradinaj Stuble, prenosi Gazeta Ekspres.

Posle optužbi da je u Centru za brojanje manipulisano u korist Haradinaj Stuble i brojnih zahteva za ponavlajnje brojanja glasova, i sama je zatražila ponovno prebrojavanje na biračkom mestu u opštini Dragaš.

Izborni panel za žalbe i predstavke odbio je zahtev Haradinaj Stuble. Suprug kandidatkinje ABK Dardan Stubla oštro je demantovao umešanost u aferu nameštanja i falsifikovanja rezulatata izbora, a slučaj snimka smatra manipulacijom, pa je nepoznate autore prijavio policiji.

Izborni panel za žalbe i predstavke primio je ukupno 208 prigovora učesnika vanrednih parlamentarnih izbora, nakon što je Centralna izborna komisija objavila konačne rezultate.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi