OVA LEPOTICA I POZNATA VODITELJKA JE ŽENA DŽONA JOVANOVIĆA Imaju četvoro dece, jedno nosi srpsko ime, žive svoju idilu, a evo gde su se upoznali

Novi direktor kancelarije Američke razvojne agencije (DFC) u Beogradu biće Džon Jovanović, a našoj javnosti interesantan je zbog srpskog porekla, atraktivnog izgleda, ali i braka sa popularnom televizijskom voditeljkom i influenserkom Dafne Oz.

DŽON JOVANOVIĆ I SUPRUGA
DŽON JOVANOVIĆ I SUPRUGA, Foto: INSTAGRAM

Jovanović i lepa plavuša upoznali su se na koledžu, a u braku već 10 godina. Venčali su se u srpskoj pavoslavnoj crkvi u Portlandu.

Dafne često objavljuje zajedničke fotografije na svom Instagram profilu, gde je prati gotovo pola miliona ljudi, a neretko suprugu posveti i emotivne poruke i dirljive komentare.

U nekoliko navrata istakla je da je on čovek njenih snova, a par zajedno ima i četvoro dece - tri ćerkice i jednog sina koji ima sprsko ime - Jovan.

"Sina smo nazvali Jovan Jovanović Junior. Moj suprug je Srbin i sin je dobio ime po tati. Zovemo ga Džon-Džon", rekla je Dafne pre nekoliko godina.

Inače, slavna 34-godišnjakinja je ćerka čuvenog američkog TV doktora Mehmeta Oza, a pored toga što radi kao voditeljka, autor je i nekoliko knjiga o zdravoj ishrani.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi