"VUK JEREMIĆ JE POLU-BOŠNJAK I POZDERAC!" Jovanović u kafani ogovarao bivšeg gazdu! Pogledajte šta stvarno misle jedni o drugima! (VIDEO)

Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović u kafani je razgovarao s nepoznatim muškarcem i nedvosmisleno pokazao šta opozicioni prvaci stvarno misle jedni o drugima, kada je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića nazvao "polu-Bošnjakom"

Nikola Jovanović
Nikola Jovanović, Foto: screenshoot

Nikola Jovanović: Sad ću ti nešto reći da skinem kamen sa srca. Da li ti znaš kakvu aluziju i imresiju i asocijaciju izaziva prezime Pozderac u mojim krajevima?! Nema čoveka koji mi nije rekao "beži od tog Pozderca!" Pitao sam se dugo kako je moguće da čovek koji tvrdi da je iz Ježevice, da je nacionalista, kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?! Kako je moguće da postavi Hermana? Kako je moguće da mu je siva eminencijha neki čovek koji je topio tenkove?

Drugi muški glas: Pa ne znam, ti znaš da Narodna stranka kao drži neku poziciju desnog centra.

Nikola Jovanović: Na papiru ko je desni centar? Ponoš? Koji je za NATO pakt! Vuk, koji je polu-Bošnjak?! Nemoj me za*ebavati!

Nepoznati muški glas: Nidžo, moja kuća je u Prvom svetskom ratu dala pet muških glava...

Razgovora između Jovanovića i nepoznate muške osobe možete poslušati u snimku u nastavku teksta.

Podsetimo, sinoć se pojavio audio zapis telefonskog razgovora doskorašnjeg potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića sa nepoznatim muškarcem u kojem kaže da prelazi u Stranku slobode i pravde Dragana Ðilasa i da je dogovoreno da vodi beogradski odbor i da ima funkciju potpredsednika

Povezane vesti

 • Korisnik: Samo BiH
  12/08/2020 - 13:47
  Taj vam je Vuk četnik. A takvi ne mogu biti Bošnjaci.
 • Korisnik: Marko
  12/08/2020 - 12:05
  Pa u Srbiji su sve polutani u politici
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi