Ivan Ivanović Darko Mitrović
printscreen
Ivan Ivanović Darko Mitrović

printscreen

Ivan Ivanović Darko Mitrović, Foto: printscreen

Voditelj Ivan Ivanović nazvao je svog dojučerašnjeg kolegu Darka Mitrovića Dareta bolesnikom kome je potrebna pomoć nakon što je voditelj "Mentalnog razgibavanja" pompezno dao otkaz usred programa.

Ivanović je na ovaj način pokazao i kakav odnos ima prema svojim najbližim saradnicima, ali i onima koji su ga podržavali. Mitrović je, naime, podržao Ivanovića kada je, na isto tako teatralan način, otišao sa TV Prva izigravajući žrtvu nekakve cenzure pod pritiskom vlasti u Srbiji. Ivanović je tada, uveliko sebi obezbedio novi, dobro plaćen posao na Novoj, ali je bilo potrebno podići sebi cenu i predstaviti se kao žrtva političkog progona, dok su se zapravo punili džepovi kod novih gazda koji drže pomenuti medij i kojima ovaj zabavljač verno služi u političkoj kampanji.

Sada je Ivanović pokazao koliko ceni one sa kojima je do juće bio na istoj strani i kako se odnosi prema ljudima koji su ga podržavali. Uostalom, to je pokazao i kada je otišao iz medijske kuće koja ga je proslavila, da izigrava Đilasovog cirkuzanta na tajkunskoj televiziji.

Interesantno, na isti način, teatralno i pompezno, odlazi i Darko Mitrović voditelj Mentalnog razgibavanja, ali ovog puta sa đilasovske Nove S. Nema sumnje, da se i Dare snašao i da od njegove hrabrosti i tobožnjeg ustanka protiv sistema nema ništa. Dare će veoma brzo osvanuti na nekom drugom mediju, za koji je odavno kaparisan. Scena sa otkazom uživo može samo da podigne cenu i da dodatnu reklamu.

I tako dok razni zabavljači poput Ivanovića, Dareta, Mareta, Kesića i ostalih Đilasovih gutača vatre i pljuvača svoje države i naroda, prave scene u kojima pokušavaju da se predstave kao nekakvi heroji našeg doba, njihovi džepovi postaju sve puniji. U zamenu za svoj pun novčanik, narodu će ponuditi priču o nekakvoj slobodi. Stvar je prilično jednostavna, iza svega se krije novac, novac i samo novac. I dok se mnogi ljudi "lože" da su ovakvi likovi nekakvi revolucionari i ustanici našeg doba, oni već uveliko traže sebi gazdu koji će ih bolje platiti. Nema sumnje da je tako i u ovom slučaju.

Nova tezga odavno je obezbeđena.

Komentari (4)

zagor

03.04.2021 22:11

Sve idioti kije treba uništiti

kiki

03.04.2021 23:03

Pih kakav smo narod postali.... Ccccc

sasa

04.04.2021 07:32

To je kada prostog taksistu promovišeš na televiziji, daš mu pažnju, a on glup i prost, pa se oseti važnim,, e to je slučaj sa ovim zlim ivanom... Jadan mali taksista...

NN

06.04.2021 21:36

I sta ce na kraju da radi? Ne procitasmo...