Ivan Pernar i Boško Obradović
Alo.rs
Ivan Pernar i Boško Obradović

Alo.rs

Ivan Pernar i Boško Obradović, Foto: Alo.rs

Pročitajte još:

- Dragi prijatelji, po izlaznim anketama nisam osvojio mandat, ali znam da sam dao sve od sebe. Što tiče volje birača ona je takva kakva je i ako DIP potvrdi rezultate anketa mene u Saboru više neće biti. Predstavljaće vas neki drugi ljudi, kojima je narod više verovao - počeo je Pernar da se jada zbog neuspeha, a potom je dodao:

- To je vaša odluka i ja je prihvatam. Očito stavovi za koje sam se zalagao nisu naišli na dovoljnu podršku i samim tim u Saboru više neće biti predstavljani - rako je on.

Ivan Pernar

Youtube/Printscreen

Ivan Pernar, Foto: Youtube/Printscreen

- Što se tiče vas koji ste mi verovali sve ovo vreme i dali mi podršku na izborima, beskrajno sam vam zahvalan za vašu ljubav, poverenje i trud. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe - istakao je Pernar.

Da podsetimo građane Srbije, Boško Obradović, jedan od lidera bojkotaškog pokreta Dveri, doveo je u Beograd lidera hrvatskog "Živog zida" Ivana Pernara. Ivan Pernar je tom prilikom čak prisustvovao sednici Skupštine Srbije.

Boško Obradović

Tanjug / Dragan Kujundžić

Boško Obradović, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Srpska javnost možda ne zna za podatak da je rođak Ivana Pernara bio ranjen u atentatu u Narodnoj skupštini Kraljevine Jugoslavije 1928. godine.

Preporučujemo: