Milenko Jovanov
SNS
Milenko Jovanov

SNS

Milenko Jovanov, Foto: SNS

No, da zanemarimo njihove laži i da se pozabavimo činjenicama, hronološki:

Marinika Tepić

Tanjug/Sava Radovanović

Marinika Tepić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Pa ko je bio na vlasti 2011. i 2012. godine? Vučić, ili Tadić, Đilas i Marinika? Dakle, jasno je kao dan da je ono što je usvojeno 2006. godine, a tiče se zabrane izvoza naoružanja i vojne opreme u Azerbejdžan i Jermeniju, izmenjeno u vreme vlasti Tadića, Đilasa i Marinike Tepić i taj je izvoz omogućen. Oni su ti, koji su doneli sve neophodne odluke kojim se ovaj izvoz dopušta i omogućava.

izveštaj

Privatna arhiva

izveštaj, Foto: Privatna arhiva

Jedini način da se ova činjenica izmeni je da pomenuti trojac pronađe vremeplov, sedne u njega, vrati se u 2011. i 2012. godinu i natera Mirka Cvetkovića da ne donese pomenute odluke i zaključke.

Pošto je to u ovom momentu neizvodljivo, ostaje im da ili konačno priznaju sopstvenu odgovornost i javno se izvine zbog laži i lažnih optužbi na račun Aleksandra Vučića, kao i štete koju su naneli državi Srbiji svojim lažima, ili da po običaju nastave da lažu, kako bi sopstvenu odgovornost prikrili.

Pošto razrešenje ove dileme zavisi od karaktera i ličnosti, uveren sam da će izabrati ovo drugo i da će nastaviti besramno da lažu i izmišljaju - poručio je Jovanov.

PROČITAJTE JOŠ: