"Neće nam biti dovoljno ni Novo groblje, ni Lešće, ni Bežanija"

Predsednik je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čoveka

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas penzionere da ne izlaze napolje i ocenio da je predlog SzS da se omogući penzionerima da šeaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran.

Na pitanje novinara kako komentariše predlog SzS da se penzionerima omogući da u periodu od 18 do 19 časova mogu da šetaju ulicama, Vučić je rekao:

- Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge. Neću nijednu reč da kažem, ali ako dragi penzioneri poslušate te predloge neće nam biti dovoljni kompletno Lešće, Novo groblje, Centralno i Bežanijsko groblje, biće malo groblja da primi sve nas, ako se takvi savetu budu slušali - poručio je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Zamolio je sve da ne izlaze sa takvim predlozima u javnost jer tako mogu da navedu nekog da to uradi i pozvao penzionere da samo slušaju svoju državu.

Predsednik je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čoveka.

- Molim vas da ostanete kući i slušajte državu, a posle toga glasajte za one koji su vam nudili lepši život i sa kojima bi vam bilo možda lakše, ali ko bi preživeo. Samo ostanite kod kuće, ko Boga vas molim - poručio je Vučić.

Povezane vesti

  • Korisnik: Ludimilojko
    25/03/2020 - 21:04
    Vučko brate dzaba se ti trudis,stoku u red nemožes doterat dok nepočneš tući,,,A ZA SVE UČINJENO NAŠEM NARODU,HVALA TI OD BOGA,,,,ali to mnogi necijene i nepoštuju,misle mnogi zajebancija je,dok po svijetu umiru i umiru.
  • Korisnik: vlajko
    25/03/2020 - 20:19
    Samo kući, i čuvajte se svi, Bog nam na pomoć svima
UČITAJ JOŠ KOMENTARA