Luka Petrović
Alo.rs
Luka Petrović

Alo.rs

Luka Petrović, Foto: Alo.rs

Petrović smatra kako protesti za cilj imaju samo uništenje i unazađenje svih uspeha postignutih do sada.

- Po ko zna koji put se pokazalo, da sve što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, ispostavilo se kao tačno. U protekla dva dana, nasilne demonstracije, pod dirigentskom palicom Mlađe Đordjevića, Dragana Đilasa, Noga, imale su samo jedan cilj, a to je državni udar, odnosno pokušaj izazivanja građanskog rata. Ovo je pokušaj da se država uništi i unizi. To pokušavaju isti oni koji su sistemski uništili i opljačkali našu zemlju - navodi Luka Petrović.

On takođe ističe kako je jasno i to da su protesti dobro organizovani i pod nečijom su naredbom.
- Jasno je sada svima da su ovi nasilni protesti dobro pripremljeni, da tu nema govora o vanrednom stanju, osim pokušaja da na vlast dođu nasiljem. Država Srbija će znati da odgovori. Na vlast u Srbiji može da se dođe na jedino ustavom zagarantovanim načinom, a to je na izborima, putem volje naših gradjana - rekao je član Predsedništva SNS-a.

Petrović naglašava i to kako Srbijom neće vladati navijačke grupe i narko karteli.

- Nije Srbija zemlja kojom će da vladaju navijačke grupe i narko karteli. Srbija je postala stub mira i stabilnosti. Srbija velikom brzinom napreduje i postaje lider u regionu. Postali smo lideri u ekonomiji, prvi po broju direktnih stranih investicija, vojska nam nije nikada bila jaca. Nije ovo lice nase Srbije, nego lice huligana. Srbija će znati da sačuva politicku I svaku drugu stabilnost. Pristojna, moderna i odgovorna Srbija će pobediti! - zaključio je Petrović.

Pročitajte još: