Branislav Malović
SNS
Branislav Malović

SNS

Branislav Malović, Foto: SNS

"Jučerašnji izbori u Šapcu su najbolji dokaz one narodne izreke da "svako uživa u onome što voli". Tako naprednjaci uživaju u svojim izbornim pobedama, a Nebojša Zelenović u svojim sve težim porazima. Njegov poslednji debakl se čak i ne može nazvati porazom već klasičnim poniženjem od strane liste "Za našu decu - Aleksandar Vučić".

Međutim izgleda da Zelenović uživa u tome što i nije svojstveno nekome ko iole razume politiku i ko želi da se ozbiljno bavi istom. Godinama ponižavan od strane Dušana Petrovića potpuno je izgubio sposobnost da realno sagleda svoju političku realnost koja je sve samo ne svetla. Poniženje je izgleda za njega postalo svakodnevnica i nešto sa čime se jako dobro nosi. Poput pravog mazohiste počeo je da uživa u tome da mu birači svaki put daju sve manji broj glasova i da u potpunosti gubi svoje biračko telo. Više se i ne seća kada je i gde zadnji put izvojevao pobedu bilo koje vrste, a posebno ne političku.

Gubitnik u svim sverama svog delovanja je toliko izgubio dodir sa realnošću da se pretvorio u nezadovoljnog malog diktatora koji drži zatočenim ceo jedan grad već četiri meseca. I nema nameru da se na tome zaustavi dokle god ne bude ponižen do kraja. Ili dok mu Tanja Fajon ne kaže drugačije.

Mada je i ona zaćutala u poslednje vreme shvatajući da je Zelenović poslednji pacov na brodu Dušana Petrovića koji će se do poslednjeg daha boriti za još koji dinar iz gradskog budžeta.

Sačekaćemo novu predstavu u režiji GIK Šabac, a potom najverovatnije pravdu opet potražiti na Upravnom sudu na koji apelujemo da konačno stane na put izbornom cirkusu u Šapcu.

Ukoliko odluka bude da se opet ide na izbore na nekom od pet biračkih mesta nemamo nikakav problem da izbornom mazohisti Nebojši Zelenoviću očitamo još jednu lekciju kako se pobeđuje i dozvolimo mu da uživa u novom poniženju." - završava Malović.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Djokara23

06.10.2020 22:06

Zemljace, mnogo si grdan, ne bi trebao da se pojavljujes u javnosti...